afrasil oldugum yerde yabancıyım esım eve 10 gunde 3 gun gelıyo 9da hasta olmam gerek gecıkmezse esım 8nde gelıyo denk gelmıyo onun için sormuştum

Busra34ybg canım oldugum yerde yabancıyım esım eve 10 gunde 3 gun gelıyo 9da hasta olmam gerek gecıkmezse esım 8nde gelıyo denk gelmıyo onun için sormuştum

Kbrklnc 3. Günü çağırıyor tekrar doktor istersen direk öyle git hormonlarıma bakıyor ona göre karar veriyor ben adetten önce gittim 3. Günü çağırdı tekrar

Selenngrr eşimle denk gelmıyo canım 8nde gelıyo eşim ben gecıkmezse 9na olmam gerek gecıkmezse 8ne randevu almıştık ikimizde

Kbrklnc Tabiki bakarlar.sabahtan saglik ocağına git daha rahat ertesi günü de sabah çıkar sonuç.

Basakgul hamılelık testi degıl benımkı canım sorun varmı yokmu dıye baktırmak ıstıyorum

Kbrklnc 1 ay daha bekle o zaman simdiye kadar hic hormon tahlili yaptırdın mı ? Esin askeri personel mi canım. Kendin gitme ikmanin varsa kendin git alışırsın hem . 9unda olursan esin 8inde gelirse 8 9 10 evde olmuyor mu

afrasil evet askerı personel canım evde oluyor da canım 2 gun gecıkıyo normalde gecıkırse dıye bırde randevu zor bulunuyo artık 8ne buldum aldım ıkımız ıcınde evlendıkten 5 6 ay sonra yaptırdım hormanların gayet ıyı ılac yazmama gerek yok bıle demıstı hastalıgımın 3gunu ordan ızın verseler esım gotururde ızınde vermıyolar burayı bılmıyorum canım esımle gıdecem ılk defa hastaneye

Kbrklnc neredesiniz canım benim esimde askeri personel tahmin ettim ondan sordum . Olmadı bidahaki aya denk getirirsin canım esinle esin için git hemde diger ay izin alamazsa veya adetin gecikirse sen gidersin

afrasil hatay yayladağındayım canım ama burda olmadığı ıcın antakyaya gıtmemız gerek

Kbrklnc anladım canım kan bu sekilde oluyor olmazsa normal muayene olursun esinde tahlil verir bidahaki ay denk getirmeye çalışırsın yada gidiş kolay ise kendin gidersjn