Kızlar 1.5 senedır evlıyım bebek dusunuyoruz esıım 6 ay once varıkolden amelıyat oldu 2mızde kontrole gıdelım dıyoruz hastalığımın 3.cu gunu gıtmek zorundamıyım onun harıcınde bakmıyolarmı kana

Adetin 3. Günü bazı hormonlar isteniyor fsh Lh gibi ama bazı doktorlar 3 ile 5 arasına olur diyor.Birde adetli muayene olunduğunda yumurta durumu ile bilgi veriyor doktor .Amh testi yani yumurtlama (kan ile) her zaman verebilirsin

Kbrklnc canım adetin 2. Yada 3. Günü yapılan hormon testleri net sonuç verdiği için o yüzden çağırıyorlar eğer geçirirsen adetini bi sonraki adette çağırır doktor süre uzamış olur

Kbrklnc hormon tahlilleri adetin 2. Yada 3. Günü veriliyor baska zaman alınmıyor sadece yumurta rezervi testi farketmiyor . Benim esimde ameliyat olmuştu 7 ay sonra verdigimiz tahlilde duzeldigini öğrendik çok şükür darısı size bende adetten sonra film cektircem .

hilal90 oldugum yerde yabancıyım esım eve 10 gunde 3 gun gelıyo 9da hasta olmam gerek gecıkmezse esım 8nde gelıyo denk gelmıyo onun için sormuştum

afrasil oldugum yerde yabancıyım esım eve 10 gunde 3 gun gelıyo 9da hasta olmam gerek gecıkmezse esım 8nde gelıyo denk gelmıyo onun için sormuştum

Busra34ybg canım oldugum yerde yabancıyım esım eve 10 gunde 3 gun gelıyo 9da hasta olmam gerek gecıkmezse esım 8nde gelıyo denk gelmıyo onun için sormuştum

Kbrklnc 3. Günü çağırıyor tekrar doktor istersen direk öyle git hormonlarıma bakıyor ona göre karar veriyor ben adetten önce gittim 3. Günü çağırdı tekrar

Selenngrr eşimle denk gelmıyo canım 8nde gelıyo eşim ben gecıkmezse 9na olmam gerek gecıkmezse 8ne randevu almıştık ikimizde

Kbrklnc Tabiki bakarlar.sabahtan saglik ocağına git daha rahat ertesi günü de sabah çıkar sonuç.

Basakgul hamılelık testi degıl benımkı canım sorun varmı yokmu dıye baktırmak ıstıyorum

Kbrklnc 1 ay daha bekle o zaman simdiye kadar hic hormon tahlili yaptırdın mı ? Esin askeri personel mi canım. Kendin gitme ikmanin varsa kendin git alışırsın hem . 9unda olursan esin 8inde gelirse 8 9 10 evde olmuyor mu