Tugcece aynı gün degıl sabah erkenden çağrıdılar 7.30 gibi yatış yaptılar öğlen 3 4 gibi bi aksilik olmasa taburcu yapılıyor

Tugcece henüz doğmadı 29 haftalığım Bu risk herkes için gecerli korkmayın 12 gün ben öldüm dirildim 8 kilo verdim Dualarım sizle

Ayrıca önce fetal deneyin diğeri son çare

Kizlar ben bugün Zeynep Kamil hastanesi gittim fetal testi devlet karşılıyor ama Ümraniye devlet hastanesinde yapiliyormus bilginiz olsun

Aminyosentez karar verdim Çarşamba günü Allah’ın izniyle bir sıkıntı yaşamadan atlatırım inşallah dualarınızı bekliyorum

Tugcece ben bugun Sabah oldum
        hic agri yok merak etme .
        Stres yapilicak bisey yok 🤲🏻

Zeynepak yaa aman dikkat edin sizde geçmiş olsun inşallah guzel sonuçlar alabilirsiniz devlette mi yaptırdınız?

Tugcece evet bende devlet hastanesinde. Bence ddevlet hastanelerde iyi doktorlar var

Zeynepak umarım bir sikinti yaşamazsınız. Umarım bende iyi bir perinatolog düşerim

Alperefet çok sevindim sizin adınıza özelde yaptırmıştiniz demi siz rabbim bizede böyle guzek haberler almayi nasıp etsin

Alperefet yaa çok sevindim çok şükür 🙏🙏rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲

Alperefet a

Alperefet çok şükür canım çok sevindim hep aklımdaydın bugün de tekrar sormadım belki paylaşmak istemezsin diye sağlıkla kucağına al inş 🙏

Kizlar aminyosentez yaptırdım çok şükür 🤲ahh biraz o iğneyi hissetmedim değil güzel bir şekilde aldı ama sonrasında kalbini dinletmediler bende işlemin bitmesi heyecanıyla hiç aklıma gelmedibsormak. Umarım bir sıkıntı yoktur