Zuzu3321 Miyok 9 haftamdan sonra gitmedim kuzum hakan beye adam cok degisik iyi bilgili ama ilgi yok agzindan cımbızla laf aliyorsun 5 dakika bile surmeden cikartiyor seni odadan 120 tl acidim artik
Miyok Zuzu3321 evet ya kontrol muayenesi de yok 1 hafta sonra gitsen yine ücret alıyor. Keseyi kendi gördü bana bi göz ucuyla gösterdi. Ultrason çıktısı da vermiyor. Sonra İbrahim Akın a gitmeye başladım. Tekrar gitsem mi diye düşünüyordum Hakan Kaya ya ama vazgeçtim artık canım ben de.
Sebis3232 Zuzu3321 ben 200 tl ödeyip suyun neden fazla olduğunu nasıl düzeleceğinin bile cevabını alamamıştım kendisi tüp bebek de çok iyiymiş zaten sorunlu gebeliklerde falan
Zuzu3321 Miyok aynen video çek diyo adam yani tup bebek de Uzman bi doktor zaten ama dogal yolla olanlara ilgisiz
hhulyas Sebis3232 ben uzun bir süre meddemde hülya hanıma gittim. çok sevimli ve pozitif bir dr. sıkıntı yaşadığınizda ya da sorunuz olduğunda cep tlfnundan ulaşabiliyorsunuz. ben şehir değiştirmek zorunda kaldım ama kuzenim onda doğum yaptı gayet memnundu.
Sebis3232 hhulyas onu da çok duydum ama gitmedim hiç canım aynı hastane sonuçta benim tek sıkıntım suan doğum şekli kabul etmezse değişiklik yaparım dedim
hhulyas Sebis3232 kuzenim baştan beri normal doğumdan korkuyordu zaten dr da onu bu konuda hiç zorlamadı sezaryen oldu.
Sebis3232 hhulyas anladım canım o zaman bende baktim zorluyo Hülya hanıma geçerim aynı hastane olunca sorun yaparlar mi bilmiyorum ki
Melikelifeylul Merhaba anneler ben de Meddem Ayşe hanıma gidiyorum. Burdurda yaşıyorum ama ispartaliyim. İlk gebeligimde İbrahim akina gitmiştim bana da biraz soğuk gelmişti ama bilgili bir doktor olduğu soyleniyor. Sonra ben güneş hanıma devam etmiştim . Şimdi güneş hanım Davraz yaşamda. Ama Davraz yaşama bir kere gittim devlet hastanesinden farkı yoktu çok kalabalıktı.
Sebis3232 Melikelifeylul evet canım kesinlikle ibrahim bey çok net bi adam hastane de Davraz yaşamla kıyaslarsak çok iyi cidden duvarları falan dökülüyodu orda murat beye gidiyodum sekreterine bile ulaşmak imkansızdı sonuçlar için ve kız iki kelime etmekten acizdi üstüne bu gördüğümüz kısmı ameliyathanesi falan kimbilir buranın nasıldır derken biraktim orayı
Ztrkgul Melikelifeylul ben de Burdur da yaşıyorum. Davraz Yaşam a gidiyorum. Evet devlet Hastanesi gibi ama Covidli hasta almıyor. Meddem Covidli hasta alıyor
hhulyas Sebis3232 hiç sorun yapacak bir hastane değil gibi çok rahatlar. kaldı ki devlette bile dr seçme hakkımız var, özelde tabi ki değiştirebiliriz, nerede rahat olursan oraya git, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.
Melikelifeylul Sebis3232 evet hastane ortamı çok kötü. Çok steril olduğunu da düşünmüyorum. Biz girdik. 5 dk sonra eşim gidelim burdan dedi. Siz kaçıncı haftasdasiniz
Sebis3232 Melikelifeylul kesinlikle orayı tercih etmememin 1. Nedeni o 2.de sekreter ve çalışanların suratsiz ve ilgisiz hali devletten farki yoktu muamele olarak ama murat beyin hakkını yiyemem gayet ilgilidir
Sebis3232 Melikelifeylul 29. Haftadayim canım ama artık gecmiyo vakit mide yanmasindan uyuyamiyorum doğum korkusu da vaar
Sebis3232 hhulyas evet canım beni arayıp memnun kaldınız mi falan dediklerinde şaşırmıştım işlerinde ıspartanin en iyisi bence bütün ozelleri denemiş biri olarak söylüyorum kaldı ki hayatımızda bikac kere yasanicak en özel anlar doğum hamilelik doktor çok önemli inşallah çok sağol cnm tavsiyelerin için
Sebis3232 Ztrkgul doktordan yana sıkıntım yoktu hastaneye guvenemedim yo Davraz yaşamda alıyo nerden çıkardınız almadığını
Ztrkgul Sebis3232 Isparta’da yaşayan ve o hastaneyi bilen bir arkadaşım söyledi. Bir yerden çıkarmadım