Zuzu3321 ozele başladığımı duyunca ters davrandı bende bi daha gitmedim
Isparta Anneleri
bebekce oğuzhan kaya berbat bi doktor bence onu da denedim
Miyok senin kaç haftalık ve ibrahim beyden memnun değil misin cnm
Sebis3232 17 haftalık su an. Memnunum aslinda ama eşim bu kontrolde sinir oldu tavrına değiştirelim diyor ben de alternatif arıyorum. Hakan Kaya ya da gitmiştim ilk başta evet onun da çok konuşkan açıklayıcı olduğu söylenemez. Kararsiz kaldım. Büyük ihtimal İbrahim Akin la devam edicem ama. Mesaj attığımda hemen dönüş yapıyor. Cevap veriyor.
Miyok ibrahim akinda ilgili canım cvp vermesi telefonlara bakması ve ıspartanin en iyi isimlerinden bahsediyoruz evet de hepsinin ayrı cins huyları var ben 29 haftaligim 4 doktor gezdim eşim artık yeter dedi o yüzden inşallah doğum konusunda anlaşırız yoksa kötü olcak benim için senin ilkse ibrahim beye devam et derim inan hakan kayadan iyi
Miyok İbrahim Akın a gidiyorum ben çok memnunum hiç düşünme derim çok ilgili gerçekten
Sebis3232 evet canım istemediğin bir doğuma tabiki zorlamaz benim 40 haftalık şuanda bebeğin kilosu 3.700 civarı bende dedim kidoğurabilir miyim acaba çok mu kilosu dedim hayır doğurursun 4.500 e kadar doğruluyor normal çatın müsait dedi kontrol etti ama sana bırakıyorum yapamam dersen ben sezaryen yaparım dedi ama tabi sende ve bebekte bir engel yoksa önce normal e teşvik etmesi çok doğal ve iyi birşey bence
Miyok insallah canım çünkü ben psikolojik uyuyamiyorum bile o kadar yani tamamen doğuma odakliyim ışte anlasamazsak diye de çok fenayım ya bence sende değiştirme çünkü hastane de önemli ve ben Davraz yaşam murat Arslan özel isparta hakan kaya sehir hastanesi hüseyin Özyurt tip fakültesi olan hoca hepsini denemiş olarak söylüyorum meddemdeki ilgi ve titizlik yok hiçbi yerde
Sinyorina senin ilk mi canım ay senin doğum çok yakın erkek o zaman yoksa durmazdi pek şimdi en son sana mi bıraktı ibrahim bey
Sebis3232 kızzz ama gelmiyor gerçekten ilk doğumum evett bakalım artık ya nasip bekliyorum her an artık evet bana bıraktı tabiki zorlayacak bir yapsısı yok ama biraz ciddi tabiki oda işi gereği bence fazla laubali olmaması daha iyi
Sebis3232 normal doğum yanlısı doktor olması iyi aslında, şartlarım uygun olursa normal istiyorum ben. Senin durum farklı tabi ki, en son sana kağıt imzalatır alır sezaryene , zorla normal yapacak değil ya. Stres de bebeği etkiliyor şimdiden kendini yorma canm. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
Bende İbrahim akına gidiyorum. Memnunum Allah’a şükür. 😊 ilk hamileliğim arkadaşlarımın tavsiyesi ile gittim. Devam edeceğim inşallah
Miyok senin ilkse inşallah gönlüne göre olur canım benim normal sancimla açılma olmuyo suniylede 16 17 saat çektim eski soğuk evinde resmen tramva yaşattılar onunla ilgili ışte şimdi de doktor en son karar hastaya bağlı deil mi dedim tabiki doktora da bağlı gibi yuvarlak garip bi cvp alınca son 2 ayimi da kendime zehir ediyorum
kad32 Ispartada baya tavsiye edilen bi doktor cnm senin kacinci haftan
kad32 anaaam daha çok küçük rabbim sagsalim kavustursun seni de bebeğine canım yolun basindasin