Kızlar aranizda Isoartada ikamet eden var mi varsa doktor ve hastane tercihlerinizi paylaşır mısınız 😇
Isparta Anneleri
Zuzu3321 hüseyin beyle doğum konusunda anlaşamadık 1. Normal olunca sezeryana yanasmiyorlar hakan beyde ayrıntılı için gittik pes dedirtti bi daha da gitmem
Zuzu3321 bana çok net konusmadi ama şu koronodan dolayı da şehirden korkuyorum o da yok diyolardi en son virus bulasmisti döndü mü hastaneye
Miyok gayet iyiydi ama ben ordan sonra okan hocaya da gittim
Isparta da detaylı ultrason için hangi doktora gittiniz?
Ben Meddemde İbrahim Akına gidiyorum ama Davrazda Oğuzhan Kayayı da çok duydum onuda denemeyi düşünüyorum her doktorlar ilgili iyi kötü deneyimler duyuyoruz bilmiyorum kafam karışık biraz 🤔
Miyok tıpta okan hoca ve özel ısparta’da hakan kayaya gittim
bebekce bende suan ibrahim akına gidiyorum canım ama 1. Normal olmuştu ama coook zor bi dogumdu devlette mahfettiler beni bundan dolayı sezeryan istiyorum dedim net cvp vermedi yuvarladi yani önce normali ınatla oneriyo bu da benim canımı sıktı bunun dışında ilgisi yönlendirmesi gayet iyi sadece biraz soğuk bi adam işinde iyi ama
Miyok ışte banada doğum konusunda biraz diklendi kendisi ben hastaya kalmiyo mu son tercih dedim hayır dedi sonuçta özel hastane bana zorla normal yaptiramaz yaptırsa devletten farki mi kalcak
Miyok hakan bey ıbrahim den daha kötü bence bana ilk suyun fazla diye korkutan oydu ayrıntılıda ve eşim de bende ınatla korkup dedik ki hocam napicaz falan kime takibe gidiyosan ona sorcaksin diyo belki sana devam edicem dimi ağzından zorla laf aldık o kadar söylüyim yani bnm suan tek derdim inan doğum şekli