milla-s Sevgili Ispartalı anneler nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelikler? Doğumları yaklaşanlar vardır ben gibi (31.hafta) veya yakın zamanda doğum yapanlar vardır. Nerelerde doğum yaptınız, memnun kaldınız mı? Bi haberleşelim tekrar yahu 😁
milla-s Sevgili Ispartalı anneler nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelikler? Doğumları yaklaşanlar vardır ben gibi (31.hafta) veya yakın zamanda doğum yapanlar vardır. Nerelerde doğum yaptınız, memnun kaldınız mı? Bi haberleşelim tekrar yahu 😁 @Gamzeninprensi @ayberkay32 @karabc @GazininGamzesi @bebekce @naz32 @Miyok
feriii milla-s meddem ibrahim beye gidiyorum bakalm dogum seklini kendisi mi belirliyor doktor istege bagli olabiliyor mu acaba
milla-s feriii ben de gidiyorum İbrahim beye, bu hafta 33 haftalık olduk hatta 34 olmak üzereyiz ama bir şey demedi henüz bana. 32 haftalıkken gitmiştim en son, 36′da çağırdı tekrar. Sanırım o zaman bir şeyler söyleyecek doğumla ilgili.
feriii milla-s merak ettigim dogum seklini biz mi seciyoruz doktor mu ben normalden korkuyorum biraz o yuzden 🤣