karabc milla-s Güneş hanım çok titiz ve unutmuyor en önemlisi cevap veriyor gece kaçta yazarsanız yazın ben hülya hanımın yoğunluğundan şikayetçiydim hep sekreteriyle konuşuyordum o sinirime bozuyordu ama seviyorum onu da😅
Gamzeninprensi ayberkay32 pzt tekrar gdicem o zmn belli olur mu bilmiyorm smdiye kdar hersey normal gorunuyo senin belli mi cnm
ayberkay32 Gamzeninprensi yok ben daha yarın kısmetse yarın ıspartaya yolcuyum ama tıp kadın doğum bölümünü aradım 1500 2000 aradı sezaryan ücreti (hoca yapacagı için) oldugunu söylediler benim ilk sezaryan oldugu için 2..de aynı olur diyr onu sordum
milla-s Sevgili Ispartalı anneler nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelikler? Doğumları yaklaşanlar vardır ben gibi (31.hafta) veya yakın zamanda doğum yapanlar vardır. Nerelerde doğum yaptınız, memnun kaldınız mı? Bi haberleşelim tekrar yahu 😁
milla-s Sevgili Ispartalı anneler nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelikler? Doğumları yaklaşanlar vardır ben gibi (31.hafta) veya yakın zamanda doğum yapanlar vardır. Nerelerde doğum yaptınız, memnun kaldınız mı? Bi haberleşelim tekrar yahu 😁 @Gamzeninprensi @ayberkay32 @karabc @GazininGamzesi @bebekce @naz32 @Miyok
feriii milla-s meddem ibrahim beye gidiyorum bakalm dogum seklini kendisi mi belirliyor doktor istege bagli olabiliyor mu acaba
milla-s feriii ben de gidiyorum İbrahim beye, bu hafta 33 haftalık olduk hatta 34 olmak üzereyiz ama bir şey demedi henüz bana. 32 haftalıkken gitmiştim en son, 36′da çağırdı tekrar. Sanırım o zaman bir şeyler söyleyecek doğumla ilgili.
feriii milla-s merak ettigim dogum seklini biz mi seciyoruz doktor mu ben normalden korkuyorum biraz o yuzden 🤣