Icot ben evlenmeden once gitmistim kovar gibi muayene ediyor. Kesinlikle onermem

Betus93 bnde suleyman altinatmaza gittim. Pisman olmazsiniz. Annem kardeslerimde de gitmis. Suan biri 17 digeri 8 ysinda 🤗

Bbdd ben defalifeda arif beye gidiyorum muayenesi 75 ameliyati da 1500 müs sanirim ben memnunum

• Bbdd bunu yanıtladı.
    • Bbdd bunu beğendi.

Betus93 şaşırıyorum böyle yorumlar görünce ya da duyunca :/ aksine hamileliğimin bir dönemi , Doğum vs hep ondaydım ve gayet güler yüzlü bir kadın ne kadar soru sorayım Güler yüzle güzel güzel cevaplıyor :/ burdan bir arkadaşa da tavsiye ettim o da gitti çok memnun kaldı. Çevremde de olumsuz bir iki yorum dışında hep olumlu yorumlar aldım. Neden böyle fark oluyor şaşırıyorum açıkcası :/ ters , üzüntülü bir anına mı denk geldiniz acaba ?🤷‍♀️

@Bbdd Arif Hocaya gidiyorum ben de adam profesör gibi muhakkak gidin pişman olmazsınız insanı acayip kafa olarak rahatlatıyor ve çok bilgili tavsiye ederim

denizz89 ben hastaneyi arayip öğrenmiştim hangi doktorunki diye sordular Arif beyin dedim 1500 dediler yatak parasi haric dediler... sanirim doktordan doktora farkediyor ücretler çünkü muayenede arif beyin indirimi yok diger doktorlarin var biz 75 e muayene oluyoruz ... eşim öğretmen indirim var mi dedim hangi sendika dediler söyledik indirim var ama arif beyin yok dediler... siz de hastaneyi arayip sorabilirsiniz dedigim gibi diger doktorlardan biraz farkli ücreti bildigim bunlar canim ... hayirlisiyla kucagimiza alalim ins bebeklerimizi ...

@babyelzn canım sana yine söylemişler telefonda fiyat bana söylemediler ben de sabah detaylı ultrasyon fiyatı öğrenecektim yönetimden alınan kararla telefonda bilgi veremiyoruz ama yüzyüze gelin bilgilendirelim dedi eda diye birisi..demek öyle canım tamam onun için şimdiden para ayırmamız gerek anlaşılan

denizz89 bilmiyorum ki demek ki artik bilgi vermiyorlar ben iki uc ay once sormuştum... arif beye ilk kizimin dogumunda gitmiştim o zaman duztepe yasam hastanesindeydi... sonra medicalparka gecti ... mart ayinda da defalife e gecti burada daha yeni yani ben ilk doktorum oldugu icin ve kendisine güvendiğim icin degistirmedim hangi hastaneye geçtiyse oraya gittim... benim kizimda doğuştan kalca cikigi vardi karnimdayken soyledi bacaklari gelismemis diye kizim doğdu gercekten de bacaklarinda problem oldu ve amelyat ettirdik yani doktorumuz masallah bilgili ve guvenilir o yuzden değiştirmeyi dusunmedim hic... uzun oldu biraz kusura bakmayin