Beyza12344 Defalife hastanesi muayene ücretini tam bilmiyorum polis esiyim ben sadece katkı payı veriyorum benim doktorum derya hanım gayet iyi ama belgin hanımı pek tavsiye etmiyorlar
Bbdd Beyza12344 15 tl diye duydum muayene ücretini memnun musun hastaneden bir de arif deniz varmış orada o nasıl acaba
Beyza12344 Bbdd polis esi misiniz eger oyleyse 15 TL katılım payı var yoksa 75 lira olması lazım arif beyi bilmiyorum ben derya hanımla basladım onunla devam ediyorum
babyelzn Bbdd ben defalifeda arif beye gidiyorum muayenesi 75 ameliyati da 1500 müs sanirim ben memnunum
Bbdd Beyza12344 kendim de polisim 😊 kendi doktorum özel muayene açacakmış o yüzden doktor arayışındayım 😐 defalife hastanesi hakkında çok bilgi sahibi değiliyim o yüzden çekincelerim var
Beyza12344 Bbdd ben 33 haftadır gidiyorum gayet memnunum ama derya hanımdan baskasına gitmedim polis seniz 15 TL muayene ucreti kalan tüm işlemlerde %50 fiyatları uygun yanı
Beyza12344 Bbdd eşim polis polis esleri genelde orada doğuruyor ve memnunlar yanı sikayet duymadım sımdıye kadar bir tek yemeklerini beğenmemiş ti bir arkadasım ama zaten 1 gun kalacaksınız DOGUM iyi olsun da yemek cok da one lı degil bence
Prenses_annesi Beyza12344 canın doğumu onda yaparsan haberleşelim olur mu merak ediyorum doğumu nasıl 😁
B8use Beyza12344 pardon sizde derya hanima gidiyormussunuz zaten ben baska hastane sandım derya hanim eslerin girmesine ve hadi onu gectim dogum fotoğrafçısina izin vermiyor . Bende bi ncr ye soracagim eger izin veriliyorsa dogumu orda yapim diyorum .
Bbdd Beyza12344 oda çok önemli değil aslında bunu duyduğuma çok sevindim çok teşekkür ederim doğum ücreti ne kadr acaba biliyormusnz
Bbdd Beyza12344 hastaneyi aradım da polislere sadece manolya hanım ve derya hanımda indirim varmış arif beyde yokmuş 😂 çok değişik bir uygulama
B8use Bbdd Beyza12344 dogum ucreti polis esiyseniz 700 tl . 200 tl si yatak ücretiymiş toplam 700 tl fakat arif beyde fiyat farkli onda gecerli degilmis
Nihalee Bbdd benim daha küçük 10 haftalık olacak inşallah normal Doğuma yaklaşımını pek bilmiyorum açıkçası. Ben 2 yıl önce yine Arif beye miyom ameliyatı olduğum için normal Doğum yapamayacağım zaten mecburen sezaryen olacak
Buseniz Bbdd Gaziantep özel Hatem Hastanesine gidiyorum muayne 65 tl normal dogum 800 tl ve doktorum dan da memnunum