B8use ben doktorumdan memnunum ya degiştirmeyi hiç düşünmedim ayrıca gecen nrc hastanesi doğum servisi ile bir kac haber okudum güvenim tamamen sarsıldı oraya onyargılıyım yanı doktor iyidir ona birşey diyemem ama hastaneye gitmem sanırım

Beyza12344 bu arada ne tur bi haberdi ben hic duymadim merak ettim ya . Birde sizi gittiginiz hastane doguma eslerin girmesine izin veriyormu ya da foto cekimine

Beyza12344 pardon sizde derya hanima gidiyormussunuz zaten ben baska hastane sandım derya hanim eslerin girmesine ve hadi onu gectim dogum fotoğrafçısina izin vermiyor . Bende bi ncr ye soracagim eger izin veriliyorsa dogumu orda yapim diyorum .

B8use valla ben eşimin ya da saglık personeli olmayan yabancı birinin beni o halde görmesini kesinlikle istemiyorum o yuzden hiç sormadım bile izin veriyor musunuz diye tabi fikrinize saygı duyuyorum ancak bazı seyler kadınlara özel kalmalı bence 😊

ben carsamba gunu dogum yaptim sevgi hastanesinde 1000 tl verdik bayanlar .👍

Melekcansu Merhaba bana da o Dr çok tavsiye ettiler şehir dışında yaşıyorum gelince esin hanima gidecegm doğum ücretini ogrenirseniz yazabilirmsnz acaba😊

Beyza12344 canim dogru dediginde benim esim fotografda cekiyor yani onceki isi buydu prof. Makine de var cekimi kendi yapacak o yuzden sormustum . Yakinlarinin cekimini yapiyor hala ama burasi fotografa da yok diyo . Hayirlisi artik

SeydaOz onu bilmiyorum.ama bizim gruptan kim dogum yaptıysa 700 oduyor su an indirimlk

amined sigortanız varsa eğer normal doğum 825 lira, sezaryen 1.100 liraymış 🙂

B8use hiç oyle becerikli olamadım 😊😊 sen daha iyisini bilirsin canım

babyelzn nrc hastahanesi de dna ya felan vermişler ama senin olmadığını bildiğin bir cocuga 1 2 ay bakıp kendi cocugum nerede bilmeden yasamak ürkütücü ve bu yenilerde olan birsey Allah korusun