Beyza12344 pardon sizde derya hanima gidiyormussunuz zaten ben baska hastane sandım derya hanim eslerin girmesine ve hadi onu gectim dogum fotoğrafçısina izin vermiyor . Bende bi ncr ye soracagim eger izin veriliyorsa dogumu orda yapim diyorum .
Gaziantep Muayene ve Doğum Fiyatları
B8use valla ben eşimin ya da saglık personeli olmayan yabancı birinin beni o halde görmesini kesinlikle istemiyorum o yuzden hiç sormadım bile izin veriyor musunuz diye tabi fikrinize saygı duyuyorum ancak bazı seyler kadınlara özel kalmalı bence 😊
ben carsamba gunu dogum yaptim sevgi hastanesinde 1000 tl verdik bayanlar .👍
Melekcansu Merhaba bana da o Dr çok tavsiye ettiler şehir dışında yaşıyorum gelince esin hanima gidecegm doğum ücretini ogrenirseniz yazabilirmsnz acaba😊
Beyza12344 canim dogru dediginde benim esim fotografda cekiyor yani onceki isi buydu prof. Makine de var cekimi kendi yapacak o yuzden sormustum . Yakinlarinin cekimini yapiyor hala ama burasi fotografa da yok diyo . Hayirlisi artik
babyelzn hangi hastane canım bu
- Düzenlendi
Beyza12344 evet bende duydum çocuk değiştirmişler falan diye bende ön yargılıyım o hastaneye
Susamtanesii defalife hastanesi antep doktorum arif bey
Susamtanesii hangi hastanede olmus cocuk degistirme falan aman Allahim 😢😢
amined sigortanız varsa eğer normal doğum 825 lira, sezaryen 1.100 liraymış 🙂
Akademi Hastanesine giden yok mu
B8use hiç oyle becerikli olamadım 😊😊 sen daha iyisini bilirsin canım
Susamtanesii evet aynı haberler benim duyduğum da
babyelzn nrc hastahanesi de dna ya felan vermişler ama senin olmadığını bildiğin bir cocuga 1 2 ay bakıp kendi cocugum nerede bilmeden yasamak ürkütücü ve bu yenilerde olan birsey Allah korusun
Beyza12344 Allah korusun