Badgirl_ ElaMirza aaa bizde 23+3 daha bidahaki kontrlm 26 haftalkken bakalm selda hanm aklmda bide herseyi cok uygun diger hastnlere gore dogumda muaynede uygun fiyatlar odalar tek kisilikmi canmm bi bilgin varmi
ElaMirza Badgirl_ odalar la ilgili bilgim yok ama arkadaşım orda doğum yaptı galiba cift kisilikmis âmâ tek kişilik odalar da varmış bi 50 100 lira fark ile veriliyormuş galiba o tek kişilik özel odalar
Bbdd Arkadaşlar benimde doktorum ilk zmanlar bülent kahramandı çok memnundum fakat fiyatı yüksek olduğu için sanko da ibrahim özdurak a geçtim oda bu ay özel muayenesini açtı muayene ücreti 300 tl doğumda hastane hariç 3000 tl öyle olunca yeniden doktor arayışına girdim. Hastalarından çok memnun kalanı gördüğüm için geçen gün ilk kez defa life de arif denize gittim. Ilk olduğu için erken diye birşey söylemek istemiyorum ama o kadar güzel ilgilendi ki ben özel muayenelere giderken bile bu kadar detaylı bakmadılar. Arif bey ben sormadan herşeyi anlattı ultrasonda da çok ayrıntılı bakıyor tavsiye ederim doktor arayışında olanlara
TheScientist Kızlar gittiğiniz hastanelerde bayramda hangi doktorun nöbetçi olacağını biliyor musunuz acaba? Haftaya 39. haftam normal doğum bekliyorum ve doktorum şehir dışında olacak zor durumda kaldım :(
Kayarozlem8023 Esranur2 neresi bilmiyorum ama bunlar 2 sene önceki fiyatlar şu an en uygun doğum 1500 civarı