SeNeM 1PrensAnnesi benim ilk bebeğim tüp bebek.. 11 sene uğraştım🙂 ikincisi sürpriz oldu, Allah nasip ederde kucağıma alırsam 3 yaş olcak aralarında 🙂
Vitaminimm 1PrensAnnesi benim de arkadaşım öyle resmen 30 kg çok yakındı 😂 inşallah öyle olamadan atlatırız 😂
Kizimolsun 1PrensAnnesi bende de ayni oglumda hep eksi tuzlu yedim hic tatli yeyimedin simdi tatli istiyo canim ve kiz hissediyorum ben
1PrensAnnesi Naznaz hem benm hem eşim tarafında var ama şükür bende yok bende korkuyorum açıkcası sevmesi çok tatlış ama büyütmesi öyle olmaz bencede
Dsa Ben ikisini de yiyorum bir kızım bir oğlum olacak 😂😂😂 gebelikte kız bebek belirtileri-erkek bebek belirtilerini okuduğumda ne saçma yaaaa bende bunların ikiside var demiştim tabi ikiz olduğunu bilmiyordum 🙊🙊
Naznaz 1PrensAnnesi benim de ailemde var ama gerçekten çok meşakkatli bir durum yardımcın varsa kolay ama teksen ne bileyim zor sanki 🤔
Dsa 1PrensAnnesi evet ilk bulantılarım başladığı zaman dayanamıyorum. Herkes çok şanslısın şimdi anlamıyorsun ama ilerde farkın farkına varacaksın sen ikiz annesinin diyorlardı. Daha yeni anlıyorum be kadar şanslı olduğumu 🙏
1PrensAnnesi Naznaz kesinlikle öyle ben tekim ailemden de uzağım çok çok zor olur bana tabi allah bilir ama ben ikizi istemem ☺
Naznaz 1PrensAnnesi annem çok kızmıştı böyle söylediğimde ama kalbimdekini Allah biliyor niye saklayayım bir bakıma süper birşey tek seferde bitti bütün hamilelik faslı ama ne bileyim zor işte
hjertemami pamuksekerinannesi Yeşil tepe diye biliyorum 😂 Her sene gideriz ama bir kaç senedir hiç gitmedim. Sen ?