1PrensAnnesi Patito__ ne güzel olur cidden 😍 öncelikle hayırlı olsun evlatların ama olmuşken ikiside olsn
1PrensAnnesi Vitaminimm ☺ Bi iki dişini sıksan dayanırsın bence. Doktoru dnle yinede 69 candır 👍🏻👍🏻👍🏻
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ay kıyamam valla ya ☺☺☺ Yede bizde rahata erelim vicdanen sızlandım burda ❤
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi oyyy etme 🤣🤣🤣 şimdide dondurma mı😍 Ama Gaziantep geliniyim evim antepte yani
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi bana geçen 4 kişi birden buyur abla diye yer verdi kendmi çok tuhaf hissettm 😳😳😳 psikolojikmen yaşlı kafasına girdm eve geldm ağladm 🤣🤣🤣 neden deme blmiorm ağladm🤷🏻♀️
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Yok kız Vallahi şaka yaptım öyle olsa dondurma kolay benzincilerde bile satılıyor 😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahahahhaa Bende durup dururken ağladığımı biliyorum eşim noldu niye ağlıyorsun diyo bilmiyorum bilmiyorum diye daha çok ağlıyorum 😂😂😂
Ftmkya 1PrensAnnesi etli yasak zaten canım cogunda bulgurla yapıyolar anca kebapcılardakiler etli normal ciğ köfteciler bulgurlu ama sen genede sor tabi
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi neyse uzun uzun halis maraş dondrması deyipte eşinide senide üzmicem🤣
1PrensAnnesi baliminannesi06 sende de ekşi tutmuş bak bizim oğlanlar sıkıntılı heralde ekşici oldular🙂
SeNeM 1PrensAnnesi benim ilk bebeğim tüp bebek.. 11 sene uğraştım🙂 ikincisi sürpriz oldu, Allah nasip ederde kucağıma alırsam 3 yaş olcak aralarında 🙂
gnc pamuksekerinannesi bende 9 haftalık canım bazen çok yoğun kız diye baEn de erkek diye hissediyorum hayırlısı olsun Yen' pamuksekerinannesi 7 haftalık canım hayırlısı olsun inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bebeklerimiz olsun Allah herkesin gönlüne göre versin ama herkesin bir kızı olsun mutlaka 🙂
pamuksekerinannesi gnc Aynen Canım..Ben baştan beri kız hissediyordum ama herkes o kadar çok “erkek hissediyorum İnşallah erkektir” filan dedi ki bende inandım yanlış hissediyorum bu kadar insan yanılmaz dedim 😂 Ama doktor da kıza benzetti bakalım hayırlısı🙏