Kurtajdan sonra hamile kalamama ...
Dhea ne demek ben hiç baktırmadım
Tgcehalil bende geçen sene 1 düşük yaptim 6 ay korundum bu ay olur diye her ay hayal kurdum sonra düşünmemeye çalıştım Allaha bıraktım ne zaman verirse dedim hiç beklemedigim anda gebe olduğumu öğrendim Rabbim ummadığımız anda çiceklendiriyo hayatımızı tez zamanda sizinde güzel haberler alırsınız inşallah🤲
Tgcehalil
Sorun olmaz ise kac kilosun
Cngul 4030 cikti canm
Burcu3506 ona ayri bakmiyolar zaten hormon testinin icinde oluyor canm
Mishi valalha bende persembe gunu gidecegim vardir belsi vesile olacak bisey kuzum napalm
Busranur_06 aminnn insallah cok tesekkur ederim guzel dualariniz icin
Aydabdullah doktora gittigimde 85 kiloydum 10 kilo verdim suan 75 kiloyum halada devam ediyorum
- Düzenlendi
Tgcehalil 1,5 yıl sonra kalmıştım hiçbirşey kullanmadım bence rahim kimisinden geç toparlanıyor
Handevebade bende bekliyorum bakalim hayirlisi canim 🙂
Tgcehalil
yani dusuncem oyle asiri kilon yok eger herhangi hir saglik sorunun yoksa kilo hamilelige engel degildir
insaAllah Rabbim hayirlsiyla tez vakitte nasib eder
Tgcehalil canım bende geçen sene Mayıs’ta tek yumurta ikizlerine hamileydim 10 haftalık kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve 6 buçuk ay sonra hamile kaldım ama oda kimyasal gebelikmis. Baktım 9 ay oldu gebe kalamadim Eylül’de adetin 3. Günü doktora gittim klomene başlamak istiyorum demiştim baslatamam doğal yolla hamile kalıyorsun bekle dedi hormon testi istedi yaptirdim proloktin ve tiroid hormonu yüksek çıktı ilaç verdi 1 ay kullandım ekimde tekrar hormon testi yaptırdım proloktin düşmüş tiroid de düşmüş ama yeteri kadar değildi. Benim adet düzensizdir 3-4 ayda bı oluyom en son Eylül’de oldum Ekim’de gelmemisti bı baktım 10 Kasım’da adetim geldi bende zaten klomeni almıştım önce kullandım hapı bittikten 2 gün sonra başka doktora gittim oda yumurtaliklarima baktı 2 tane yumurta olusmus biri 11 mm biride 14 mm salı yani bugün saat 10 da tekrar gidicem çatlama boyutuna geldiyse iğne vurulcak. Yani başka bir doktora git canım o belki önerir klomeni. Uzun oldu hakkını helal et canım😊
Tgcehalil benimde kürtaj olduktan sonra 13 ay hamile kalamadım sürekli doktora gidip testler yaptırdım hormon testi vs. Doktorlar birşey bulamadı sonra arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine kan değerlerimi ölçtürdüm ve bir kaç değerim düşük çıktı kandı demirdi. İlaç takviyesine başladığım ay hamile kaldım ve şuan 34+5 im size tavsiye verebileğim bu birde akışına bırakmak gerçekten umarım yararlı olur❤️
Bende folik asit ve demir ilacı kullanmaya başladım 3 ay geçti değerlerim normale döndü. Hiç düşünmediğim sıfır stres yaptğım enerjimi başka alana yönetttiğim zaman oldu. ( ev aldık, tadilat, taşınma falan süreçleri yaşadım) bide bolca dua 🤲 ne zaman nasip ederse o zaman gelecek deyin hep. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yasemin0728 umarim rabbim kucaginizi bos birakamaz rabbim hayirli evlat nasip etsin bilginiz icin cok tesekkur ederim 🥰
Sibelozgr Saglicakla kucaginiiza alirsiniz insallah rabbim ne zaman uygun gorur bilemem ama bizde kide bi caba iste 🤗
hazal2131ds Aminn insallah Allah razi olsun 🥰🤗
Tgcehalil bende aynı durumdayım 10 ay oldu kuürtaj olalı ben hala anne olamadım 😞