Duygums Yapmayın be apla bebişlerimizin sağlığından önemli diyil ki.inşAllah sağ salim gelsinler dünyaya o zaman yaptırın.Ben doğumdan sonra yaptırcam inşAllah😊

Duygums eşim güzellik uzmanı beyazlarım aldı başını gitti ama boyatmadım hiç 23 gün kaldı Doğuma nasipse sonrası hem güzel bir kesim hem güzel bir boya yapar bana da değişiklik olur diye düşünüyoruz

ferhunde evet bende o korkuyla yapamıyorum ama önleri falan çok beyazlarım var rengi siyah olunca kızıla döndü acayip oldu 🙈

Nurhan88 en güzeli 3 aya kadar sabrettiysek devamı gelir tabiki 🤗 en azından beyaz kapatan sprey falan da var 🙏 sağ Salim kucağınıza alın inşallah 😍

sarisu1 doktoruma sormadım ama geneli 3 Aydan sonra boya dedi çok da şart değil ama merak ettim sabrederim artık 🙏

Doktorum 5 aydan sonra izin vermişti doğuma kadar boyadım dip yaptım sarı saçlıyım şimdi yine hamileyim yine doktoruma sorarak 5 aydan sonra dip yaptım doğum dan sonrada inş sarıya boyatıcam tekrar

Duygums Oğluma hamileyken ilk 3 ayı geçtiğim için sın haftalarda bi siyah boyama yapmıştım bu gebeliğimdede 27. Haftalarımda açıcı kullanarak bi boyama yaptım bir uzman ebenin yorumunu okumuştum “saç boyamanın bebeğe zarar vermesi için çok çok çok fazla yoğun işlem görmesi lazım saçın ona bakarsanız elimizde telefonlar daha zararlı radyasyon yüzünden bebeklere” demişti

Sombre yaptırdım 8. Ayımda . Diplere vurmadığı icin sorun olduğunu düşünmüyorum.maske ve temiz hava önemli tabii

zeyno_gr aynısını bende dinledim bir ebenin konuşmasında o yüzden düşündüm ikilem de kaldım