ben boyatmadim beyazlarim varmis megersem ne kadar fazla🙈 ilk hamileligim acikcasi korkuyorum guzellik icin bebise zarar veririrm diye

Duygums 3. Aydan sonra boyatmada sorun yok boyayı sürerken maske takın ve açık alanda bekleyin bilinen bir yan etkisi yok

Duygums ben birkere boyattım sarı saçlıyım diplerim kumraldı uçlara doğru sarı ombre var bende bikereliğine aslında koyu kahveye boyatmaya gittim ama cesaret edemedim yapamam Doğumdan sonrada geri zor dönerim yakarım diye diplerimi koyulastırdım sadece dip boyası yapmak zorunda kalmıym diye 😊 umarım bebişe zarar vermemiştir🙏🏻🙏🏻

benim üst tarafta 4-5 tane var eğer çok kötü görünürse onları elimle seçip boyamayı düşünüyorum ama yinede bebeğime zarar verir diye erteliyorum bakalım

Duygums benim beyazlar çok ama ne kadar zararı yok deselerde hamileyken de şimdi de boyatmadım. Bişey olsa Allah korusun ona bağlarım ben bu yüzden boyatmadım

Duygums organik boya olmak şartıyla doktorum üç aydan sonra izin verdi içinde amonyak kesinlikle olmaması lazım dedi Diplerime vurmayacağımı söylemiştim . benim zaten uçları çok kötüydü diplere vurmadım deri çekiyor sonuçta diye ama komple dibine vurarak boyatmanın bir zararı olurmu bilmiyorum en iyi Bilgili doktorunuz verecektir .

Benimde saçim boyaya aliskin dip boyam geldiginde sac diplerim asiri kasinio boya istio suan dip boyamda geldi boyamak istyorm ama 4 aylik miniğime kiyamiyorum

Duygums Yapmayın be apla bebişlerimizin sağlığından önemli diyil ki.inşAllah sağ salim gelsinler dünyaya o zaman yaptırın.Ben doğumdan sonra yaptırcam inşAllah😊

Duygums eşim güzellik uzmanı beyazlarım aldı başını gitti ama boyatmadım hiç 23 gün kaldı Doğuma nasipse sonrası hem güzel bir kesim hem güzel bir boya yapar bana da değişiklik olur diye düşünüyoruz

ferhunde evet bende o korkuyla yapamıyorum ama önleri falan çok beyazlarım var rengi siyah olunca kızıla döndü acayip oldu 🙈

Nurhan88 en güzeli 3 aya kadar sabrettiysek devamı gelir tabiki 🤗 en azından beyaz kapatan sprey falan da var 🙏 sağ Salim kucağınıza alın inşallah 😍

sarisu1 doktoruma sormadım ama geneli 3 Aydan sonra boya dedi çok da şart değil ama merak ettim sabrederim artık 🙏

Doktorum 5 aydan sonra izin vermişti doğuma kadar boyadım dip yaptım sarı saçlıyım şimdi yine hamileyim yine doktoruma sorarak 5 aydan sonra dip yaptım doğum dan sonrada inş sarıya boyatıcam tekrar

Duygums Oğluma hamileyken ilk 3 ayı geçtiğim için sın haftalarda bi siyah boyama yapmıştım bu gebeliğimdede 27. Haftalarımda açıcı kullanarak bi boyama yaptım bir uzman ebenin yorumunu okumuştum “saç boyamanın bebeğe zarar vermesi için çok çok çok fazla yoğun işlem görmesi lazım saçın ona bakarsanız elimizde telefonlar daha zararlı radyasyon yüzünden bebeklere” demişti

Sombre yaptırdım 8. Ayımda . Diplere vurmadığı icin sorun olduğunu düşünmüyorum.maske ve temiz hava önemli tabii

zeyno_gr aynısını bende dinledim bir ebenin konuşmasında o yüzden düşündüm ikilem de kaldım