Asena-34 Hamile misin ? Değilsen bişey yapmana gerek yok hamile kalınca doktorun karar veriyor

Sağlık ocağı yapmiyo canım uyuşmazlık testi hastanede yaptırman gerek eğer oda gerekli görülürse

ekrnz test yapılmadan direk iğne vurdular ikinciyi 28 vurul dedi hala gitmedim bi sıkıntı olur mu acaba

Asena-34 canım bizde de var sana özetle anlatayım. Eğer 28. Haftadan önce kanaman lekelenmen olursa öncesinde de yapıyorlar. Eğer diyelim ki olmadı 28. Haftanda kan alıyorlar senden sonucun çıkıyor doktorun yönlendiriyor seni iğneni o şekilde vuruluyorsun bende geçen hafta oldum

Kızlar neden lekelenme olunca hemen iğne yapıyorlar ben bunu bilmiyordum ve bir kere pembe leke gelmişti 😭😭kan uyuşmazlığı da var ama doktora gitmemişti sonraki kontrolde bebek normaldi

Nur34can lekelenmen veya kanaman mı vardı ? Yani ikinci doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre vuruluyor diye biliyorum doktorun ne dediyse onu yap dikkate almak lazım allah korusun arkadaşım bu yüzden bebeğini kaybetti 😞

maria12 lekelenme veya kanama bebeğin anneyi zehirlediği veya anneye zarar verdiği belirtisi olarak gösterliyormuş kuzum ondan

ekrnz benim ilişkiden sonra olmuştu yani durduk yere değil. inşallah sorun olmaz ya üstünden 2 ay geçti 😭

Asena-34 canim bnlemesimdede var 27 haftalikl bi test oluyosun eger sknti vatsa igne yapıyorlar 28. Haftada korkma bn yaptırdım bisey olmui

maria12 bnde de daha evvel çok nokta gibi kan sonrasında oembe ve kahve lekeler olmuştu ona rağmen iğneyi vurmamıştı doktorum 28de dedi ama sonra tekrar kanama olunca vurdu yani birşey olmaz Allahın izniyle doktorunuz gerek görmediyse zaten sorun yok korkmayın

Ada34 çok şükür içim rahatladı 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Bizde de uyusmazlik var kanama olursa kaç aylıkken olursa olsun birinci iğneyi vuruyorlar 28.haftalarda da vuruyorlar bide doğumdan sonra bebegin kan grubuna göre vuruyorlar allahın izniyle korkulcak bisey yok

ekrnz evet sizin dediginiz gibi 28.haftamda devlette vuruldum ben gunu birlik yatis gosterdiler ucretsiz oldum dogumda tekrar yine teste gore vurucaklar nasipse

Oyagunaydin 3 aylık iken lekeye benzer bişi geldi vuruldum iğneyi sipariş ettik 500 ₺ 28 haftalık iken kontrole gittim bana kan uyuşmazlığı iğneni vurul dedi ama hiçbir test yapmadan bunu söyledi bende daha Ca gidemedim 30 haftalığım

Nur34can canım devlete git istersen özelde istedi benimki testi öyle yaptık ucretsiz olsun diye de devlete gittim testim olmasaydı orada testi yapıp iğneyi vuracaklardi onu mutlaka istiyorlar diye biliyorum ben

Asena-34 bnde aynı şekilde eşimle uyuşmuyor dr şuan bi sıkıntı yok 2 çoçukta önlem alıcaz dedi

Asena-34 test yok igne yiyosun canim senin kan grubun negatif esininin pozitifse igne vuruluyorsin

ekrnz anneyle aynıysa vurulmuyor babayla aynı ise ile anneye iğne vuruluyor

Bende özelde yaptırdım kan uyuşmazlığı iğnesini özel sigortamın ödemediğini söyleyip sgk dan giriş görsterdiler ve hiç para almadılar🤔 sizlerde bir sorun isterseniz👍🏻