Asena-34 canim bnlemesimdede var 27 haftalikl bi test oluyosun eger sknti vatsa igne yapıyorlar 28. Haftada korkma bn yaptırdım bisey olmui
Kan uyuşmazlığı 💉 yardım edin
Bizde de uyusmazlik var kanama olursa kaç aylıkken olursa olsun birinci iğneyi vuruyorlar 28.haftalarda da vuruyorlar bide doğumdan sonra bebegin kan grubuna göre vuruyorlar allahın izniyle korkulcak bisey yok
ekrnz evet sizin dediginiz gibi 28.haftamda devlette vuruldum ben gunu birlik yatis gosterdiler ucretsiz oldum dogumda tekrar yine teste gore vurucaklar nasipse
Oyagunaydin 3 aylık iken lekeye benzer bişi geldi vuruldum iğneyi sipariş ettik 500 ₺ 28 haftalık iken kontrole gittim bana kan uyuşmazlığı iğneni vurul dedi ama hiçbir test yapmadan bunu söyledi bende daha Ca gidemedim 30 haftalığım
Nur34can canım devlete git istersen özelde istedi benimki testi öyle yaptık ucretsiz olsun diye de devlete gittim testim olmasaydı orada testi yapıp iğneyi vuracaklardi onu mutlaka istiyorlar diye biliyorum ben
ekrnz anneyle aynıysa vurulmuyor babayla aynı ise ile anneye iğne vuruluyor
Bende özelde yaptırdım kan uyuşmazlığı iğnesini özel sigortamın ödemediğini söyleyip sgk dan giriş görsterdiler ve hiç para almadılar🤔 sizlerde bir sorun isterseniz👍🏻
Handevebade öyle mi pazartesi söylemişti doktorum ama yanlış anlamışım demek teşekkür ederim
Asena-34 Benmde eşimle kan uyuşmazlığım var cnm sağlık ocağında bişey yapmıolar hastanede takiibini yapan doktoruna bildirmen lazım 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi vuruyorlar kanaman olsada olmazsada Biz şu an 36haftalığız 28.haftaya kadar herhangi bi kanama akıntım vs olmadı yinede vurundum iğneyi. 28.haftayı bulmadan Erkenden kanaman lekelenme vs. Olursa 2gün içinde hastanede vurunman gerekiyor yine .. Doğumdan sonra da bebeğin kan grubuyla anne kan grubuna göre iğne vuruyorlar