Asena-34 benimde eşimle kanım uyumusmuyo Her Doğumdan hemen sonra ıgneyi vurulman gerekiyor

Asena-34 bilemiorum sormadınız mı bu ne iğnesi die ama kannuyuşmazlığı iğnesi olsa sıkı sıkı tembihlerlerdi sizi kesinlikle 2 ay başka iğne vurulmayacaksın die ve bu iğneyi gidip kendinizin alması gerekirdi soğuk bir şekilde hastaneye getirmeniz gerekirdi iğneyi buz kalıbı ile beraber getirmeniz gerekirdi kan uyuşmazlığı iğnesi ise

Asena-34 ve de form doldurmanız gerekirdi ve vurulduğunuz saate kadar yazmanız gerekirdi bunları yaptıysanız kan uyuşmazlığı iğnesidr

Canım 26 haftalık gebeyim iki hafta sonra vurulacağım iğneyi doğumdan sonra falan değil yanlış bilgilendirmiler seni …
    ** lekelenmen veya kanaman olursa 72 saat içerisinde hemen vuruluyor
    ** olmazsa idc testi yapılıyor test negatif ise 28 haftada iğne yapılıyor özel hastanelerde çok pahalı devlette yaptırabilirsin öncesinde kaydın varsa
    ** doğumdan sonra bebeğin kan grbu eğer anneyle aynıysa tekrar vuruluyor zehirleme olmasın diye babayla aynıysa gerek duyulmuyor

Asena-34 Hamile misin ? Değilsen bişey yapmana gerek yok hamile kalınca doktorun karar veriyor

Sağlık ocağı yapmiyo canım uyuşmazlık testi hastanede yaptırman gerek eğer oda gerekli görülürse

ekrnz test yapılmadan direk iğne vurdular ikinciyi 28 vurul dedi hala gitmedim bi sıkıntı olur mu acaba

Asena-34 canım bizde de var sana özetle anlatayım. Eğer 28. Haftadan önce kanaman lekelenmen olursa öncesinde de yapıyorlar. Eğer diyelim ki olmadı 28. Haftanda kan alıyorlar senden sonucun çıkıyor doktorun yönlendiriyor seni iğneni o şekilde vuruluyorsun bende geçen hafta oldum

Kızlar neden lekelenme olunca hemen iğne yapıyorlar ben bunu bilmiyordum ve bir kere pembe leke gelmişti 😭😭kan uyuşmazlığı da var ama doktora gitmemişti sonraki kontrolde bebek normaldi

Nur34can lekelenmen veya kanaman mı vardı ? Yani ikinci doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre vuruluyor diye biliyorum doktorun ne dediyse onu yap dikkate almak lazım allah korusun arkadaşım bu yüzden bebeğini kaybetti 😞

maria12 lekelenme veya kanama bebeğin anneyi zehirlediği veya anneye zarar verdiği belirtisi olarak gösterliyormuş kuzum ondan

ekrnz benim ilişkiden sonra olmuştu yani durduk yere değil. inşallah sorun olmaz ya üstünden 2 ay geçti 😭

Asena-34 canim bnlemesimdede var 27 haftalikl bi test oluyosun eger sknti vatsa igne yapıyorlar 28. Haftada korkma bn yaptırdım bisey olmui

maria12 bnde de daha evvel çok nokta gibi kan sonrasında oembe ve kahve lekeler olmuştu ona rağmen iğneyi vurmamıştı doktorum 28de dedi ama sonra tekrar kanama olunca vurdu yani birşey olmaz Allahın izniyle doktorunuz gerek görmediyse zaten sorun yok korkmayın

Ada34 çok şükür içim rahatladı 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Bizde de uyusmazlik var kanama olursa kaç aylıkken olursa olsun birinci iğneyi vuruyorlar 28.haftalarda da vuruyorlar bide doğumdan sonra bebegin kan grubuna göre vuruyorlar allahın izniyle korkulcak bisey yok

ekrnz evet sizin dediginiz gibi 28.haftamda devlette vuruldum ben gunu birlik yatis gosterdiler ucretsiz oldum dogumda tekrar yine teste gore vurucaklar nasipse