Merve543 Allahım önce tüm isteyenlere içinde de bizlere nasip etsin öncelikle kendinizi ilk toparlayacak olan sizsiniz sizinle aynı piskolojide bende varım 3 yada 4.kimyasal gebeliğim 😢 size önereceğim önce piskolojinizi toparlayın sonra ovulasyon testi alın ve onunla gebelik deneyin.Rahminizi temizlemek istiyorsanızsa süt buharında oturun ve akser markalı çakşır kökü suyu veye hayıt otu alarak nette araştırma yaparak deneyin emin olun Rabbimin izniyle olacak ümitsizliğe kapılmayın Allah büyük herşeyin bir vakti zamanı vardır 🤲🤲inşallah iyi bişeye vesile olurumdur.

Canım ben geçen sene kalp durması sonucu bir bebeğimi kaybettim. Sonra bu sene mayıs ayına kadar bekledik. 5 ay denedim hep takip ederek olmadı. En son ekim ayında bende adet öncesi auralı migren başladı. Berbat bir şey. Bir çok doktora hastaneye gittim o ay. Bu baş ağrısından kurtulmam lazım derken bebek fikri cıktı aklımdan tamamen. Ve Allahın işidir o ay hamile kaldım. O aya kadar ne çakşır suları içtim ne havuç suları… neler yaptım neler.. Ama unuttuğum ay hamile kaldım. Derlerdi inanmazdım. Hatta bi macun almıştım onu bile kullanamadım. Gerçekten stres engelliyor. Buna inandım. Demesi çok kolay ama aklından çıkarmaya çalış. Ve hareket et. Ben o ay baş ağrıma iyi geliyor diye yürüyüşü ve sporu artırdım. Her şey bir sebep işte. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.

Merve543 canım benim Rabbim en kısa zamanda sana da bir bebek nasip eder inşallah. Ama ne kadar kafana takıp ilişkiyi ne kadar bu sefer tutsun diye yaşarsan olmaz. Ben 5 ay boyunca heo öyle yaşadım ilişki 2 günde bir sadece bebek içindi gözümde sonra baktım ki olmuyor. En son aman dedim ya olursa olur olmazsa olmaz bebek geleceği zamanı bilirmiş dedim ve o ay hamile kaldım. Psikoloji o kadar önemli ki kendini bebeğe endeksleme ve rahat ol. Ne kadar stres o kadar az ihtimal. Dilerm kısa zamanda güzel haberler alırsın 😘

Fatmas aynı anda aynı şeyleri yazmışız 🙂 bende inanmazdım ama doğruymuş. Benim arkadaşlarım öylesine bi kere denedik hamile kaldım diyordu ya diyordum aylardır deniyorum ben neden kalmıyorum onlar gırgırına şamatasına denerken tutturuyorlar biz aylarca stresinden tutturamıyormuşuz meğer. İnsan beyni gerçekten vücudu yönetiyor. Hep moral tam moral olmayacak şey yok

KayBus kesinlikle canım. Moral ve düşünce gücü sandığımızdan daha çok etkiliyor insanı. Ama inan çok iyi biliyorum. Düşünmeden edemiyor insan.

Merve543 inş en yakın zamanda hamile kalırsın canım 🙏ama aklında surekli oldumu olmuyor Unutman lazım ilişkiye girerken hamile kalmayı dusundunmu stresten olmuyor ama nezaman aklından cıkarırsan dusunmeden yap bak ozaman olacak ☘️

Hiç olumsuz düşünmeyin ve asla pes etmeyin. Hep olumlu düşünün güzelliklerin geleceğine inanın. Sevdiğiniz şeyleri yapın kitap okumak olur film izlemek olur herhangi bişey kafanızı meşgul edin biraz. Sürekli bir noktada kalmayın. Ama vazgeçmeyin de kendimize iyi bakın güzel beslenin hem bedenen hem ruhen.. Mutlu bir anne mutlu bir bebek demek çünkü🥰Ovülasyon test takibi yapın muhakkak bunun için Instagram da bir gebenin günlüğü Ebru hanım var onu takip edin ve muhakkak gönderilerine göz atın. Ve bunları yaparken en önemli bol boll dua edin hep hayırlısını isteyin herşeyi zamanından önce olmayacağına inanın elbette onunda zamanı var ama bu vazgeçmek anlamına gelmiyor. Mutlu olun sağlıcakla kalın.

😍

Merve543 spermdeki problemlerinde sağlıksız gebeliğe yol açacağını biliyor musunuz ? Ayrıca 9 ay olmuş bence bi tahlil verilmeli artık yinede siz bilirsiniz zaman kaybetmemeniz için bir fikir sadece .

Merve543 canım stres en önemli faktör kendimden örnek vereyim sana evlendiği andan itibaren hiç. Korunmadık ama olmuyordu ne yaptıysam olmuyordu tahliller rahim filmi herşey tertemizdi ama tam 18 Ay sonra artık tüp bebek yapıcam dedim ve kafamdan attım hatta doktor araştırdım buldum konuştum ve doktorum adet olunca gel hormon testlerini yapıcam ve tedaviye başlıca dedi o Ay sabırsızlıkla adet olmayı bekledim karnım deli gibi ağrıyodu ama olamıyordum Bi umut gidip test aldım hemde akşam idrarı idi yaptım ki çift çizgi deli gibi şaşırmıştım eşim inanmamıştım hastaneye koştukki 5 haftalık hamileyim yani benim hiç bir problemim olmadığı halde sadece çok stres yapıp kafama taktığım için olmuyordu rabbime şükürler olsun düşünmediğim Ay hamile kaldım şuan 14 haftalığız ve kızımızı bekliyoruz dilerim Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın asla düşünme takmamaya çalış o geleceği vakti biliyor🥰