Olmadı yine test negatif 9 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 28 Ekim çatlama iğnesi vuruldum olmadı yine olmadı artık napıcağımı bilmiyorum beklemek çok zor sabrımı dizginliyememek çok zor eşime yine olmadı dicem en çokda bu üzüyor beni
Hamile kalmak istiyorum
- Düzenlendi
Merve543 çok iyi anlıyorum seni 2 buçuk sene her ay aynı hayal kırıklığı gerçekten ne yaptıysam olmadı vakti zamanı var buna inan ki olmadı bir çok çözümü var artık kafana takma aşılamadan tüp bebeğe bir sürü yöntem rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkese
Merve543 verende alanda rabbim takdir onun çok kafana takma bisey olmuyosa bi sebebi vardır ya daha iyisini verecektir yada vakti var herşeyin rabbim ol derse kimse önüne geçemez ben hiç ummadığım anda hamile kaldım istemiyorken çünkü artk ugrasmiyodum kafamdan atmıştım ve benim en çok işleyen sol tüpüm tıkanmıştı tedavi görüyodum neler kullandım neler en sonunda bıraktım çok bunaldım daraldım ise girdim kafamdan attım o düşünceyi bi baktım adetim gecikti tabi ben umursamıyorum her zaman aynı şey olduğu için sonra bi baktık mucize gibi girdi hayatımıza 7 sene sonra tabi sen düşün allahım nasip ederse günler kaldı kavuşmaya rabbim bu mübarek hayırlı cuma günü yüzü suyu hürmetine sana şifa versin kucağını boş bırakmasın inşallah allahtan ümit kesilmez sen ümidini kesersin o kestigin anda verir bunu unutma ne eşini ne kendini üzme 🙂
Merve543 canım hiç moralini bozma. Benim de bir kimyasal bir de düşüğüm oldu. Moral çok önemli. Tabi ki üzülüyor insan, ama doktorum bana sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut dışarı atıyor demişti. Şimdi tekrar hamileyim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.Ve iki düşüğüm olduğu için iki ay kan sulandırıcı iğne kullandım. Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah🤲
Busra34ybg inşaallah onlara kalmadan durum olur rabbim istiyen herkese nasip etsin
Merve543 inshallah tez vakitte kaliriz canm uzme kendini..bende bu ay catlatma ignesi oldum 2kasimda bugun 11.gunum ignenin test yaptim silik cizgi cikti.sen hic 11.gun falan test yaptinmi canm? Ya adetini bekledin?
Merve543 âmin canm allah razı olsun rabbim senin için en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sen onu düşünme her geciktiginde acaba mı deme ki üzülme bırak geciksin ben okdar umursamadım ki öğrendiğimde 7 haftalıktı 😂yani şaka bi yana kafan rahat olucak ona odaklama kendini
Merve543 bu arada internette okudum bilmem yapar mısın ama meryem ana otunu araştır şimdi anlatması uzun sürer
Merve543 İnşAllah tez bir zamanda hamile kalırsın Allahın izniyle🙏
Merve543 inşallah canım 🤲
PervizAyka inşaallah
Merve543 Allahım önce tüm isteyenlere içinde de bizlere nasip etsin öncelikle kendinizi ilk toparlayacak olan sizsiniz sizinle aynı piskolojide bende varım 3 yada 4.kimyasal gebeliğim 😢 size önereceğim önce piskolojinizi toparlayın sonra ovulasyon testi alın ve onunla gebelik deneyin.Rahminizi temizlemek istiyorsanızsa süt buharında oturun ve akser markalı çakşır kökü suyu veye hayıt otu alarak nette araştırma yaparak deneyin emin olun Rabbimin izniyle olacak ümitsizliğe kapılmayın Allah büyük herşeyin bir vakti zamanı vardır 🤲🤲inşallah iyi bişeye vesile olurumdur.
Canım ben geçen sene kalp durması sonucu bir bebeğimi kaybettim. Sonra bu sene mayıs ayına kadar bekledik. 5 ay denedim hep takip ederek olmadı. En son ekim ayında bende adet öncesi auralı migren başladı. Berbat bir şey. Bir çok doktora hastaneye gittim o ay. Bu baş ağrısından kurtulmam lazım derken bebek fikri cıktı aklımdan tamamen. Ve Allahın işidir o ay hamile kaldım. O aya kadar ne çakşır suları içtim ne havuç suları… neler yaptım neler.. Ama unuttuğum ay hamile kaldım. Derlerdi inanmazdım. Hatta bi macun almıştım onu bile kullanamadım. Gerçekten stres engelliyor. Buna inandım. Demesi çok kolay ama aklından çıkarmaya çalış. Ve hareket et. Ben o ay baş ağrıma iyi geliyor diye yürüyüşü ve sporu artırdım. Her şey bir sebep işte. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.