Pinkchemistry Sevgili anneler inşallah hepimizde sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz, bu mübarek gecede tanıdığım tanımadığım herkese dua ettim hepimizin hakkında hayırlısı olsun🙏😇
Nasippp Pinkchemistry canım allah razı olsun çokça amin inş rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah 🥰🤲🏻🌸
Bsrymrt Pinkchemistry Fatmakrbg Nasippp ben erken doğumu falan olmadı 3.5 tu serklaj öncesi iki gün önce muayenem vardı özelden doktorum Rahimde incelme var dikişler güvenme dedi korkuyorum bilmiyorum incelmedenn kasti ne serklaj oncesi uzunlugum normaldi aslinda
Bsrymrt Nasippp senle serklaj haftamiz aynı hatta ikimizde tedbir amaçlı olmuştuk hatirlandinmi kasilma bendede oluyor canım iki doktorumda suan magnezyumdan başka bişey vermedi zaten kasilmayada magnezyumdan başka yapacak birsey yok
Nasippp Bsrymrt hatırladım canım ☺️Kaç mm ile atılımıştı sana? Bende Progestan magnezyum kullanıyorum canım..! Doktorun mu dedi kasılma için başka bir şey yok DİE 🌸 biz yarın 17+0 oluyoruz sende mi aynı oluyorsun canım 😌
Bsrymrt Nasippp evet magnezyum kullaniyorsun zaten dedi haftamiz aynı banada tedbir amaçlı yapıldı önceden büyük kaybım yok ama benim serklaj sonrası Rahimde incelme varmış suan
Nasippp Bsrymrt benimde aynı ilk bebeğim 12-13 haftalıktı son 2 sinde kalp atışı oluşmadı zaten. Banada yat evin için yavaş yavaş yürüyüşler yapabilirsin dedi sadece
Bsrymrt Nasippp bilmiyorum canım inşallah sağ salim alırız kucsgimiza yiyecek riziklari varsa dogacaklar inşallah ozeldeki doktorum soyledi işte hiç memnun değilim ondan degisicem
Kubra80 Nasippp serklajlı Doğum yapan biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim kaşık agrınız vajşnada baskı hissi doğuma kadar olucak ben sürekli yatmadım yeri geldi pikniğe bile gittim ama her adımıma dikkat ederek ağır birşynkaldırmadım yapmadm çok şükür bebeğimi kucağıma aldım sizde alırsınız inş korkmayn
Nasippp Kubra80 sağ ol canım böyle yazıları okuyunca arkadaşlarım da bende mutlu oluyoruz☺️ Rabbim sizlere bağışlasın darısı başımıza inş 🤲🏻☺️🌸 hatırlıyorsanız eğer serklaj kaç mm iken atıldı? doğumunuz kaçıncı haftada oldu? normal mi serzeyan mi?
Dilaraant56 Kubra80 bişey soracaktım dikişleri aldıģında uyuşturuyorlar mı ve ne kadar zman da doğum yapıyorsunuz dikiş alındıktan ne kadar zman icin de bende cuma günü dikişlerimi almaya gideceğim korkuyorum biraz
baby3_ Kubra80 canım merhaba çok sevindim inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız . Birşeyi merak ediyorum mesela sertlik va baskı yok ama ara sıra sanki o dikiş yeri olan yere batma tarzı ağrı girip çıkıyor bunun olması normal mi ? Daha 1 hafta oldu serklaj yapılalı
Totanseyma Kubra80 bişey sorucam canım salı günü 13 mm e düşmüştü rahim ağzı uzunluğum acil serklaja aldılar hala pembe akıntı geliyor tuvaletimi yaparken bu normal mi bide yatarken hep sırt üstü mü yatmak gerekiyor sağa sola dönmek zararlı mı
Kubra80 Nasippp benim bir erken doğumum var rahim ağzı açık benim ondan dikiş atıldı 12-13 haftalarda atldı çatım çok dar olduğu için sezeryan oldum
Nasippp Bsrymrt bencede canım başka bir doktora git bir şey diyorsa açıklamasını yapsın veya tedbirini alıp ilaç falan versin yani doktorlar için kolay ama bizler için sıkıntılı durum rabbim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş gönlünü ferah tut inş tedbir bizden takdir Allah’tan 🤲🏻🌸
Suzii-90 Fatmakrbg amin canım amin hayırlısıyla vaktinde kavusuruz inşallah Allah kimseye muhtaç etmesin inşallah su gibi geçsin zaman 🙂
Hevidar47 Dilaraant56 Baybymucize bende serklaj oldum enfeksiyon kaptinizmi neler yaptınız bu süreçte
Kubra80 Dilaraant56 ben Sezeryan olduğum için doğumda alındı normal olsaydı iki hafta önce alınacaktı
Baybymucize Gigy canım hiç bir belirti vermiyor rahim ağzı kısalığı benm ilk gebeliğim ben kanama ile doktora gidince rahim ağzıma baktı ve 21mm çıktı acil serklaj oldum ama ayrıntılı ultrosonda vajinal olarak ölçümü yapılıyor