Caglacmrt Baybymucize haklisin ama iste insan cok hassas oluyor o psikiloji cok baska,insanllah atlatacagiz allahin izni ile 🤲🧿
Caglacmrt baby3_ her doktor farkli ilac tavsiye ediyor,ben suan okadar cok ilaclar aliyorum ki icim disim ilac oldu. benim prulotom ignem 3 gunde 1 olacak sekilde vuruyorum 1 aydir.durumun suan iyidir umarim,allah yardimcimiz olacak 🤲🧿🤲
baby3_ Caglacmrt canım şükür doktorumuz gittil şuan iyi görünüyorsun evinize geçebilirsin dedi. Dua edicez birbirimize inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza
y_tunc Meryempalabyk girdi canım 33 haftayla 1650 grm dogdu 36 gün kaldı 2 kılo olunca verdiler 1 hafta oldu cıkalı hastaneden
Aydan99 Meryempalabyk öncelikle cok geçmiş olsun inşAllah sağlikla ve huzurla sonuçlanır Amin canim rahminizde küçükmü sizinde ? Bende rahimimde iki tane küçükte rahim agzida doktorum erken ola bilir dedi 27hafta falan dedi bende korkuyorum bebeğe birşey olur diye şimdi 22+6 haftalik ağrilarımda çok evde yatiyorum geziyorumda evde
Aydan99 Meryempalabyk inwAllah sağlıcakla alarsin kucağna Amin cok teşekkür ederim inşAllah hepmizde vakitlice doğar🙏🏻
Gigy Nasippp merhaba bir şey sormak istiyorum,rahim ağzı kisaligini doktor ölçmeden önce ,bize yansıyan bir ağrı veya bir belirti var mı anlayacagimiz
Baybymucize Gigy canım hiç bir belirti vermiyor rahim ağzı kısalığı benm ilk gebeliğim ben kanama ile doktora gidince rahim ağzıma baktı ve 21mm çıktı acil serklaj oldum ama ayrıntılı ultrosonda vajinal olarak ölçümü yapılıyor
Pinkchemistry @Gigy en başından beri kanamalı bi hamilelikse ya da 18 19 haftalara yaklaştığında dayanılmaz sırt ağrıları fln ama çok geç kalınıyor doktorun ölçmesi en mantıklısı
Gigy Pinkchemistry tabi tabi ölçüm olacak bugün perinataloğum çağırdı zaten 2 kaybım var 3. Gebeliğim hepsine bakılacak biraz kasık ağrım oldu bugün ondan sordum çok teşekkür ederim 🙏