Nasippp Dilaraant56 maşallah subhanallah canım darısı başımıza inş 😌🌸 vallahi hiç bir iş yapmıyorum evin içinde gezin yavaş yavaş dedi doktorum o ara bi mutfak yapıp dönüyorum geri 3 hafta olcak serklaj olalı ara ara kasık ağrısı oluyor bide dediğim gibi kasılma sanırım o toplanma. Ondan oluyor arada elhamdulillah bu gün hiç olmadı. Ama insan korkuyor yok hunileşme 🆚 🆚 bissürü şey duyunca 🥺 normal olcak senin o zmn demi sağlıcakla kucağınıza alın inş ☺️ Canım bide serklaj işleminden sora uzama falan oldu mu sende
Dilaraant56 Nasippp ben her kontrole gittiğimde dikişlerde açılma vs sıkıntı yok dedi hep iyiydi durumum bana birde alttan rahminden kullanılan bir ilaç verdi hem ağızdan alınıyor hemde rahimden fitil gibi kullanıyorsun o ilaç açılmayı önlüyor ben ilk 1 hafta ağızdan kullandım. Çok yan etkileri vardı bâş ağrısı uyku halsizlik yapıyordu günde 3,4 kere uyuya kalıyordum. Sonra alttan kullanmaya başladım yan etkisi olmuyordu sana ilaç verdi mi birde haftada bir kere iğne vuruluyordum sana verdimi
Dilaraant56 Nasippp yani şuan normal doğum gibi gözüküyor doktor sezeryan falan demedi zaten dikiş açılınca bebek kanala giriyormuş hemen
baby3_ Boncugummmm canım benim doktprum misafir doktordu dışarda kendi yeri vardı 3 hastaneye 4 bin doktora verdik. İkizdi benim biraz belki ondan da fazla almış olabilirler
Minnaki_beklerken Fatmakrbg evet kesinlikle 😄 saglikla sihhatle vaktinde kucagimiza alalim insallah da sonra gidiklarken sorariz hesabini 😂
Boncugummmm Smctn canm bnde bu sefer hacettepe yi düşünyorum kayplarmdan sonra bnada seklaj atılcak doktorun kim
Boncugummmm Smctn tamam canım çok tesekku ederim bn özgür hocayı duydum bklmn nasip olursa inşllh o aklmdn geçıyor
Mgo Selam Kızlar benim 2. Hamileliğim 2.serklaj olucam inşallah. Hiç korkulacak bir şey yok endişeli olanlarınız vardır. Bende ilkte öyleydim doğru düzgün bir Bilgi yoktu. İlk doğumumda serklaj alındıktan sonra 2hafta sonra normal doğum yaptım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi. Bir de merak ettiğim serklaj ücretleriniz be kadar dı aceba?
Goknurkilic Mgo merhabalar size birşey sormak istiyorum😇 kaçıncı haftada dikişleriniz alındı, doktorunuz mu normal doğum yaparsın dedi yoksa siz mi tercih etmiştiniz, ve en merak ettiğim şey dikişler nasıl alınıyor bilgilendirme yaparsanız çok sevnirim😍😇
Nasippp Dilaraant56 iğneyi serklaj olduğumda hastahanede 2 kez oldum sonrasında vermedi. Progestan kullanıyorum ağızdan magnezyum kullanıyorum enfeksiyon olmasın DİE haftada 1 vajinal fitil verdi kullandığım vitaminler falan var kan sulandırıcı kullanıyorum bide
Mgo Nasippp 22mm di. Doktor yatmana gerek yok kendini yorma yeter demişti. Ama ben çoğunlukla hep yattım.
Mgo Goknurkilic 5.ay gibiydi benim gittiğim doktor anlayamadı. Bende bir değişiklik olduğunu kasılmalarım ve ağrılarım olduğu için başka bir doktora gittim. O acil yaptı. Bende istemiştim normal olmasını ama doktora bırakmıştım o da normale yönlendirdi hep zaten öyle de oldu. En kolayı dikiş alınması kırt kırt ipi kesiyorlar onu hissediyorsun sadece acı hiç olmuyor.
Nasippp Mgo maşallah canım peki serklajdan sora ki sürede kasık ağrın kasılman falan olmadı mı? Bana 35 mm iken atıldı şuan 16+6 olduk yatarak geçiyorum doktorum evin içinde yavaş yavaş gez sora yat demişti