Tubbbbbbbbb Babyyyymother gebelige Özgü galiba bir kac kez daha gordum burda senin haftalarda karaciger enzim degerleri degisen canini sikma hic bir problem olmayacak 🙏
nzlm45 Kızlar doktordan geldim, kasık ağrım da geçmedi vajinal dolgunluk, bebeği çıkacak gibi hissediyorum diye, doktor gel Bi bakalım dedi, ayakları şu an tam vajina daymış tahmin ettiğim gibi, inşallah yukarı döner yaramaz, vura vura dikişe zarar vermez
Babyyyymother nzlm45 vermez zarar annesi insalah ayaginin altına kalcana yastık koy uzanirken belki biraz faydası olur
nzlm45 Babyyyymother inşallah, kafası te midem de ayakları orda, azıcık yan yatsa kerata, oklava gibi uzanmış
Babyyyymother nzlm45 benimkide baş aşağı biran önce çıkmak istiyor gibi kac haftadır yüzünü de göstermiyor 😂
nzlm45 Babyyyymother ben yüzünü hiç görmedim şimdiye kadar doğru dürüst, yaramaz diye severken onu galiba o da yaramaz oldu
Mavi_Lal Haftaya girdik bebek karnımın bir tarafını sanki itiyor gibi sertlik hissediyorum. Başına gelen varmı ne yapmalıyım.
Tubbbbbbbbb Mavi_Lal evet cnm doktoruna haber ver gunde 7,8 den fazla olursa, nidilat isimli ilac basladi bana ayni sekilde oluyordu
Babyyyymother Mavi_Lal var canım haftalardır sertlesiyor toplanıyor kasiliyor.onemli olan düzenli mi mesela bir saat içinde kac kere yada 2 saat içinde kaç kere bir ona bak
nzlm45 Babyyyymother benim de oluyor, da demin doktora sordum, arada olması normal, sıklığı ve düzeni önemli dedi. Birde her sertleşme kasılma değilmiş, mesela ben wc den her kalktığımda karnımı taş gibi hissediyorum, muhtemelen çocuk oynuyor o arada
Mavi_Lal Babyyyymother Bugün dikkat edecem canım bakalım. Bu arada sanada geçmiş olsun iyi sonuçlar alırsın inşallah🥰
Babyyyymother nzlm45 evet beni doktorumda say dedi saatte veya 2 saatte düzenli araliklarla olursa haber ver dedi