Babyyyymother Gulbeyazk aynen öyle zor olan kısımları atlattık aslinda ama iste simdi de sanki daha yavaş geçiyor gibi. Bu arada dün gittigimde canim kendi son adet tarihime göre 30+3 tüm ama usg ye göre 31+3 ,+4fln gözüküyordu
Babyyyymother Gulbeyazk seninle aramızda bir hafta canım pes pese olacak büyük ihtimalle dogumumuz.kilosu 1729 boyu da 42 cm di doktor 1 hfta ileri gidiyor dedi
Gulbeyazk Babyyyymother oh maşallah canım baya da iyi seninki de sağlıcakla gelsinler de gerisi hiç önemli değil
Jale01 Mabelbebek görürsün canım bende çok dedim bu haftaları görürmuyum dıe çok şükür 29+0 oldum daha bugün birkaç kıyafet sipariş ettim int çünkü birşey almaya elim gitmiodu çünkü ilk bebeğimi 24+1 de rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim geç serklaj olmuştum çok şükür rabbim tekrar nasip etti merak etme sende geleceksin bu haftalara içini rahat tut 🤲🙏☺️
Mabelbebek Jale01 insallah hastaneden çıkışta dikişli hali 24 mm dedi doktorum igne verdi haftalık wc harici kalkma saat bası kalk 5 dk dolaş dedi. Dediklerini harfiyen yapıyorum ekstra olarak perhiz verdi. Umarım çektiklerimize değer rabbim emeklerimizin mükafatı olarak yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🎈
Babyyyymother Kızlar karaciğer enzim degerlerim yine yüksek çıkmış pazartesiye kadar tüm ilaçlarımı vitaminler dahil kestirdi doktorum sadece progestani fitil olarak al dedi.pazartesi tahlilleri yeniden yapılacak duruma göre de gerekirse dahiliyeye gonderecekmis insallah bir sıkıntı olmaz 🙏
Tubbbbbbbbb Babyyyymother gebelige Özgü galiba bir kac kez daha gordum burda senin haftalarda karaciger enzim degerleri degisen canini sikma hic bir problem olmayacak 🙏
nzlm45 Kızlar doktordan geldim, kasık ağrım da geçmedi vajinal dolgunluk, bebeği çıkacak gibi hissediyorum diye, doktor gel Bi bakalım dedi, ayakları şu an tam vajina daymış tahmin ettiğim gibi, inşallah yukarı döner yaramaz, vura vura dikişe zarar vermez
Babyyyymother nzlm45 vermez zarar annesi insalah ayaginin altına kalcana yastık koy uzanirken belki biraz faydası olur
nzlm45 Babyyyymother inşallah, kafası te midem de ayakları orda, azıcık yan yatsa kerata, oklava gibi uzanmış
Babyyyymother nzlm45 benimkide baş aşağı biran önce çıkmak istiyor gibi kac haftadır yüzünü de göstermiyor 😂
nzlm45 Babyyyymother ben yüzünü hiç görmedim şimdiye kadar doğru dürüst, yaramaz diye severken onu galiba o da yaramaz oldu
Mavi_Lal Haftaya girdik bebek karnımın bir tarafını sanki itiyor gibi sertlik hissediyorum. Başına gelen varmı ne yapmalıyım.
Tubbbbbbbbb Mavi_Lal evet cnm doktoruna haber ver gunde 7,8 den fazla olursa, nidilat isimli ilac basladi bana ayni sekilde oluyordu
Babyyyymother Mavi_Lal var canım haftalardır sertlesiyor toplanıyor kasiliyor.onemli olan düzenli mi mesela bir saat içinde kac kere yada 2 saat içinde kaç kere bir ona bak