Seyda652 Kızlar uzun kollu kıyafetler bakmamız lazım dimi benim doğum nasipse agustosa denk gelşyo nasıl seyler almalıyım mesela
Babyyyymother Seyda652 hastane çıkışları zaten uzun kollu canim mecbur bebek bu usuyebilir uzun kollu al diğer normalleri de ama ince olsunlar kalin olmasin zaten alttan kısa kollu zibinda giydircez
Seyda652 Babyyyymother aynen canım hepsini uzun ve ince alayım bence zaten cok yaz göremiceklerki eylülden sonra kıs geri geliyo
Seyda652 Tubbbbbbbbb aynen olabilir canım ama ben coğunu uzun alır ve genelde 3-6ay bakcam 0-3 almıştım önceden
Babyyyymother Seyda652 aynrn canim muslin örtü al mesela baya lazım olan birseymis, sonra bir tarafı muslin kumaş olan pikeler fln bunlar tam bize göre
VeraVrea iremgun serklajdan sonra yatın dediler bize sizinki daha mı uzun 2.5 cm den acaba? Ben baya riskliyim sanırım 1.5 cm de bekliyor😢
iremgun VeraVrea benim doktorum yatmamı istemiyor. Yani işteyken öyle aman aman zorlamıyorum genelde masa başı kalıyorum. 1 hafta iş 1 hafta ev şeklinde kendime düzen kurdum. Yorulunca erken çıkıyorum falan işten de öyle işte.
Babyyyymother Kızlar aranızda kahve içen var mı? Ben hiç içmiyorum ama bazen istiyor gibi oluyorum yine de kendimi tutuyorum önceden içerdim severdim baya
iremgun Babyyyymother ben de içmedim öğrendim öğreneli ki normalde 3 tane falan filtre espresso vs içen biriydim. Çok severdim kendimi tutuyorum. Aslında doktorum 1 tane Türk kahvesi içebilirsin demişti
Gulbeyazk Babyyyymother canım bi ara haftada bir içtim 3 4 defa bu sonn ay da iki defa içtim türk kahvesi hafta da bir içebiliriz
Babyyyymother iremgun evet ama bir türlü korkumdan içemiyorum birsey fln olur diye neyse artık zaten dogumdan sonra içeriz.cay da günde bir bardak içersem iciyorum .Hic diger hamileler gibi değiliz vallahi herseyden fedakarlık yapıyoruz
Babyyyymother Gulbeyazk korkuyorum ya bazen diyorum anneme yarın kahve içelim diye sonra ertesi gün diyorum yok bugün icmiycem😁 kadın da benim yüzümden içmiyor kokusu gelecek diye
Gulbeyazk Babyyyymother canim haftada hir icebilirsin korkacagimiz haftalar cok gerode kaldi ama tabi doktoruna danis istersen tam aksine ben cok cok stres yaptigim zamanlar iciyorum oldukca rahatlıyorum