Gulbeyazk Seyda652 inşallah canım ben kendimi haziran sonu temmuz başına odakladım oğlumla da konuştum bekleyecek 😉
Babyyyymother nzlm45 benim serklajdan 3 hafta sonra başıma geldi canım hastanede yattim serum fln yedim zor düzeldim 1 hafta çektim sonra cok şükür olmadi insalah olmaz birdaha sende insallah en kısa sürede duzelirsin
nzlm45 Babyyyymother inşallah hayat kalitemiz düşük zaten o da beter düşürüyor, doktor serum demedi bana reflor verdi, o da sadece anı kurtarıyor
Babyyyymother nzlm45 sen birkac gun bol bol muz,leblebi,ayran,lapa pilav yagsiz olsun soda ayranda olabilir en az 3 lt su ic susuz da kalmamaya dikkat et canım baktinki geçmiyor git yatirsinlar seni serum fln al iyi gelecektir
Babyyyymother iremgun tamam canım sağol zaten öyle bir durumda önce bir sakinleştirir doktorum öyle bakar azcik korkuyorum 😅
Seyda652 nzlm45 benim başıma iki kere geldi canım besin zehirlenmesiymiş doktorum öyle söyledi yediklerimize dikkat etmemiz lazım ve ishalken bol su iç
Seyda652 nzlm45 bol su içtim katı yiyecekler yedim pilav makarna sonrası kendiliğinden gecti yani cok bişey yapmadım bi kere bu sikayetle acile gittiğimde biz bişey yapamayız dahiliyeye görünün demişti doktor
Mavi_Lal İyi Bayramlar güzel anneler🥰 Tetanoz Aşısı olan varmı? Kaç haftalıkken oldunuz aşı sonrası neler oldu. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
biyologelif Mavi_Lal ben olmadım ilk kızımda da olmamıştım. Geçen sene 1 doz oldum sonra rahim ağzı kısalığı sorunu oldu . Ondan oldu diyemem ama o bende fobi olunca olmadım .
Babyyyymother Mavi_Lal merhaba iyi bayramlar 🌸 ben ilk dozu 22.haftamda ikinci dozu da 26 nin son günü oldum cok şükür kol agrisi oldu 2 3 gün başka bir sıkıntım olmadi sanki birde bebek az hareket ediyor gibiydi ama 1 gün öyle oldu o da belki denk geldi 🤗
Babyyyymother iremgun tamam canım teşekkür ederim.Aslinda korkmiyordum normalde de bu açıklık oldugu zaman diğer doktor degisik birsey takarak orayi açıp bakmisti o zaman canım yanmıştı baya ondan kaldi üzerimde 🙈
iremgun Babyyyymother ya evet aNlıyorum seni ilk bende de o cihaz mı diyim artık neyse onla bakmıştı ve olmuştu ama onun gibi değil canım elle😊😘 aman inşallah gerekmkalmaz öyle şeylere de sadece bilgi olsun dedim