Seyda652 Tubbbbbbbbb inşallah canım gerci ilk gebeliğimden ötürü ben cocuk odası takmı almıştık yatak dolap ama nasip olmadı inşallah bu sefer nasip olur
Tubbbbbbbbb Seyda652 yaaa olsun siradaki bebis kullanir kac haftalikti kaybettiginde Benim daha 16 haftalikti yeni yeni alisiyorduk bir sey almamistik ama acisi cok kotu oluyor
Tansuuuuu Gulbeyazk sürekli yatak istirahati mi önerdi doktorunuz yoksa evin içinde az da olsa hareket ediyor musunuz ?
Gulbeyazk Tansuuuuu canım dikiş atılır atılmaz doktor on gün tuvalet harici kalkma dedi öyle yaptım sonra kontrole gittim böyle devam et dedi bir sonraki kontrolde de iyi olduğunu ama çok fazla ayaklanma dedi bende arada ev ici yürüyüşler yaptım ama biraz ağrılarım oldu doktoruma kontrolde söyledim rahim yumuşaması olmuş on gün yine kalkmadım iki haftadır kalkmak zorunda kaldım çünkü bana kaynanam ve gorumcemler yardımcı oluyordu onlar korona oldu bu üçüncü hafta eve eşimden başka kimse girmesin diye çabalıyorum artık baya korktum çünkü
Babyyyymother Tubbbbbbbbb e bebekten joie verstrax modelini aldik canim birde ek olarak puset aldik ona takilan
Seyda652 Tubbbbbbbbb 24 haftalık erken doğum yapmıştım 70 gün küvezde yasadı sonra kaybettim onun ardına tek yumurta ikizlerine hamile kalmıştım ama onlarda 17 haftalıkken düşükle sonuclandı simdi üçüncüye hamileyim şükür güzel ilerliyoruz inşallah sonuna kadarda gideriz canımm
Gulbeyazk biyologelif canım babynest ben düşünmüyorum reflu yatağı daha mantıklı kusma tehlikeleri daha aza iniyor ve tavsiye ederim
biyologelif Gulbeyazk evet herkes öyle diyor ben kesin babynest alırım diyordum ama uygulamadaki birçok kişi reflü yatağını deyince ikisi birden mantıklı olur mu acabaya kaymıştım
Babyyyymother Gulbeyazk canim senin regl tarihine göre kaçsın bide doktorun usg mi baz aliyor regl tarihimi
Gulbeyazk Babyyyymother sata göre 30+2 3 olcaz bu gece usg ye göre ise bu gece 30 hafta oluyor usg yi baz alıyor ilk günden beri usg ye göre doğuma alacağım seni dedi çünkü onun bu karışıklığı bu ara beni strese sokuyor ama sata göre takip ediyorlar devlette de sayla uyumlu çıkıyor özelde iki gün geri çıkıyor 😅 ortada bi karışıklık var bitmeyen
iremgun biyologelif 26olunca başlamwya niyet ettim ben inşallah. Babynest almayacağım ben reflü yatağı iş görür diye düşünüyorum. Müslin örtü 3 4 tane yeter diye düşündüm. Ağız mendili 20li paket görmüştüm bir ara mağazada o yeter dedim çok bile 10lu da olsa yeter sanırım.
gizemozdemirr90 Gulbeyazk selam kizlar, toparlanmaya calisiyorum cok sukur. Miyomumu da ameliyatta aldigi icin agrim ve sancim cok ama buna da sukur. Bebisle birbirmize alismaya calisiyoruz. sizler naptiniz? ben hic takip edemedim burayi. Buradan yeni haber var mi?
Gulbeyazk gizemozdemirr90 biz biraktiğin gibi bekliyoruz sabırla canım 3 beş güne toparlanmış olursun inşallah arada yaz bize merakta koyma😊
Tubbbbbbbbb gizemozdemirr90 masallah size 🌸 bize daha sonra ne gerekli ne gerekli degil bir cevap yazar msn ona gore yavastan alisverise baslayacaz da heyecanliyiz 🤩
gizemozdemirr90 Gulbeyazk @Seyda652 insallah kizlar, hepiniz mutlulumla yavrularinizi kucaginiza alcaksiniz insallah. @Ummu32 bebisin nasil oldu? Ben takip edemedim.
Babyyyymother Gulbeyazk ahaha o karışıklık anca dogdugunda çözülecek 😂 bende bu gece 29 oluyorum sat a göre. Ama usg ye göre 30 civariyim doktorum simdilik sat a göre ilerliyor zaten dogum zamanı ve şekliyle ilgili hicbirsey demiyor 🤷♀️😅
Ummu32 gizemozdemirr90 canlarım çok şükür biz pazar günü çıktık taburcu olduk. 25 günlük küvez sürecimiz oldu çok zor geçti ama çok şükür bu günleri gördük. Tabi hala zorluk devam ediyor. Orda hazır beslenmeye alışmış emmemek için çok direniyor. Durmuyor hiç. Beni zorlu süreç bekliyor ama rabbim güç veriyor çok şükür 🤲 rabbim küvez yolu bekleyen aileleri bir an önce yavrularına kavuşmayı nasip etsin. Bu süreçte hastaneye giderken bir çok aile tanıdım. Hep beraber yoğun bakım önünde bekledik üzüldük ağladık gerçekten halimize şükretmemiz lazım. Daha zor süreçler geçiren aileler var rabbim onlara da sabır versin kavuşmayı nasip etsin. Herkese hatta sizlere de çok dua ettim. Ben yaşadım bu zorlu zamanı Allah size yaşatmasın hem bedenen hem psikolojik çok zor oluyor. Allah herkesi aydinlik güzel günlere gelmeyi nasip etsin. Erken doğum riski olan tüm hamilelere rabbim yardım etsin vaktinde doğsun bebekler inşallah 🥰 🤲🙏 merak ettiğiniz sormak istediğiniz bişey varsa vaktim oldukça cevap verebilirim 😍😍
Gulbeyazk Babyyyymother aynen canım bilmiyorum ne olur işte 30 var 30+5 6 var o yüzden pek takılmıyorum sağlıklı ilerlesin de gerisi kolay sadece artık oturamıyorum yatamıyorum her yerim batıyor 😀
VeraVrea biyologelif her ay yaptıgınız listeden birkaç bir sey almak daha doğru geliyor bana. Giysi gibi şeyler bakmalı beğenmeli onları simdi alın mesela, deterjan krem, bebek bezi vs gibi şeyleri son hafta hatta hastanede bile sipariş edersiniz onları da son haftaya bırakın
biyologelif VeraVrea bende ilk başta öyle düşündüm hepsi birden yüklenmesin diye ama arkadaslarda kardeşimde sanırım temkinli olma açısından 1 ay sonra başlarım sadexe kendi hastane çantamı hazır ederim