Gulbeyazk Seyda652 evet canım kasiklarimda çok şiddetli ağrı vardı yürüyemiyordum sekteye uzanamıyordum ama doktorum vücudumun doğuma hazırlandığını söyledi yani ben bu yüzden muayne olmuştum kısacası
VeraVrea Arkadaşlar dğn bebek sabahtan gece uyuyana kadar öyle çok tekmeledi ki vajinaya doğru, ne yapacağımı şaşırdım. o kadar korktum ki her seferinde kalcama da bir yastık koyup kendimi yataydan cok yükselen bir pozisyonda tutmaya calıstım doktorun serklaj sonrası önerdiği gibi. Durduramadım. Gece ağlayacaktım sakinleşmedi bütün gün bütün aksam tekmeledi.. bunca yatak istirahatine rağmen bebeğin sürekli tekmelemesinden rahim ağzı kısalıp açılmaya devam edecek diye çok korktum 🥺
Babyyyymother VeraVrea korkma canim birsey olmaz Allahin izniyle hareketli bebek demek saglikli bebek demekmiş cok iyi birsey yani
Gulbeyazk VeraVrea canım benim oğlan makat geliş ayakları aşağıda ve sürekli vuruyor kadınlarımdan özellikle yatınca kendimi kalmamaya çalışıyorum özellikle bu hafta daha da arttı vurmaları ama bende göğüs altından da vuruyor o yüzden kendimi tedirgin etmemeye çalışıyorum sen yine de doktorunla görüş istersen
Nrsn Seyda652 canım benim alttan baktı bebegin baskısından rahim agzini ölçemedi elle baktı ilk defa ama sancıyla gittim ondan olabilir bi sorun olmadı ama hissetmedim
Nrsn Babyyyymother kaç çıkıyo yüksek dediğiniz benim 130larda taşikardi varmış kardiyoloji doktoruna gosterecekler
Babyyyymother Nrsn bazen 120ve 130 larda çıkıyor genelde hep 100 lerde artik bir süreden sonra alışıyor vücut eskiden çok panik oluyordum simdi derin derin nefes alarak sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi
Nrsn Babyyyymother şöyle ki benim hamileligin basindan beri boyle 110 altina pek inmiyo annemde hamileliklerinde bu sorunu yasamis sanırım genetik. Ama bende çarpıntı yok gayet iyi hissediyorum bakilmasa farkinda bile degilim nabzim yuksek bakalim bugun iyiyim sancım kesildi insallah olmaz bi sıkıntı
iremgun Babyyyymother ham vajinalnultrason hem de ell bakıyor canım. Açılmayı elle kontrol edebiliyorlar ya da yumuşama vs
iremgun Seyda652 oluyor canım elle muayene benim kanama olunca açılma mı var diye hemen elle muayene etmişti
Gulbeyazk Seyda652 inşallah canım ben kendimi haziran sonu temmuz başına odakladım oğlumla da konuştum bekleyecek 😉
Babyyyymother nzlm45 benim serklajdan 3 hafta sonra başıma geldi canım hastanede yattim serum fln yedim zor düzeldim 1 hafta çektim sonra cok şükür olmadi insalah olmaz birdaha sende insallah en kısa sürede duzelirsin
nzlm45 Babyyyymother inşallah hayat kalitemiz düşük zaten o da beter düşürüyor, doktor serum demedi bana reflor verdi, o da sadece anı kurtarıyor
Babyyyymother nzlm45 sen birkac gun bol bol muz,leblebi,ayran,lapa pilav yagsiz olsun soda ayranda olabilir en az 3 lt su ic susuz da kalmamaya dikkat et canım baktinki geçmiyor git yatirsinlar seni serum fln al iyi gelecektir