Ilkannem gizemozdemirr90 hayırlı olsun çok sevindimmm.. benim de sütüm gelmedi bana stres yapma 3 günde gelcek dediler inşallah gelecek.
Ilkannem Videoyu bı aklım rahat olduğu an izlicem. Çok şükür benim eşimin devresinden birinin annesi bana şuan hoşaf yapcwkmis burda yasiyormus inşallah o biraz sütümü artırır .. Allah a sığındım inşallah çok tez zamanda kavuşacam..
Gulbeyazk Ilkannem canım bugün ayaklanmissindir göğüslerini lavaboya sarkıt yıka sıcak suyla çok iyi geliyor birde onu dene hem rahatlarsın hem süt için iyi gelir tuvalete kalktıkça yap ben öyle yapmıştım 3 günde 9cc olmuştu sütüm
Gulbeyazk Anneyizbiz anladım canım sen dediğim gibi bi kendini takip et sonra doktorunla görüş o sana mutlaka bilgi verir
Babyyyymother twinsmom00 canim bozma hemen moralini bol bol muz,kasar,kefir,mercimek,ceviz,badem, yumurta aklıma gelenler şimdilik bunlar bol bol ye yerken de kilo aldiklarini düşün hiç canını sıkma plesantada fln herhangi bir sorun varmi canim bide kaç gramlar?
twinsmom00 Babyyyymother 630 biri 570 gr bir i karin cevresi geriliği varmis . 25 +1 haftam. 29 cm biri 30cm .
Gulbeyazk twinsmom00 hareketleri nasıl canım bir de detaylı da doktor bisey görmedi mi iki haftaya kadar normal iki haftadan sonrası sıkıntı aslında
Gulbeyazk twinsmom00 ben kefile cevizi aynı anda tuketiyorum o çok iyi geldi bize şimdilerde ise muzlu shane yapmayı düşünüyorum sütü pek içemiyorum diye
Zynpsc Ilkannem Dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun. Bebiş de inşallah sağlıklıca toparlayıp gelir kucağınıza🥰
Babyyyymother twinsmom00 insallah en kısa sürede toparlarlar canim daha çok zamanları var asıl 30 larda cok almaya başlıyorlar moralini bozma sen yemeye içmeye bak bol bol yat dinlen 🌸
Tubbbbbbbbb twinsmom00 neden gerilik olmustur bir şey söyledi mi ? Ceviz muz badem çok öneriyorlar balık yağı da kilo aldırıyormuş benim duyduğum bakliyat türü de çok faydalı 🙏
twinsmom00 Babyyyymother inşallah hayırlısı ile sağlıkla kilo alırlar güzelce beslenme düzeni hazırlayacağım inşallah bebeklerim toplar kisa surede
Asya_Batur Gulbeyazk merhabalar ben dr gittiğimde 20.haftadaydım karnımın ağrısınla gitmiştim kısalma başlamış dediydi dr selviks yaptı kısalma 30mm demişti ilaç bermişti ben dayanamadım 2.gün sonra başka dr gittim o dr 25mm dedi hemen serklaj yaptı şükür şuan 25.haftadayım kalkıp yemeğini gelan yapa bilirsin dedi ben de yapıyorum mecburum da zaten eşim çöluak hastası sizin kısalık kaçtı acaba
Gulbeyazk Asya_Batur benimki 11. Haftada 31mm di sonrasında doktorum diktikten sonra mm soylemedi sadece iyi diyordu devlete gittim orda zorla olcturdum 40 mm olduğunu söyledi bende yemek yapıyorum ama çok ayakta kalmıyorum hazır çorba yapıyorum buzlukta bikac yiyeceğim vardı onları çıkarıp yaptım pilav yapıyorum hızlıca ve hepsini bi anda yapmıyorum sabah kalkıp birini öğlen birini baktım canım başka bisey daha istiyor akşam bisey daha yapıyorum
iremgun Babyyyymother anladım canım çok sağol açıklaman için. Ya insan her şeyi merak ediyor acaba diyorum bana da oluyor farketmiyor muyum yoksa diye merak ettim nasıl olduğunu. Çok açıklayıcı anlatmışsın çok sağol. İnşallah senin de bir daha olmaz öyle şeyler. Ama çoknşükür sancın çıkmamış🙏
Babyyyymother iremgun sağol canım insallah kimsenin olmasın ister istemez tedirgin oluyorsun gerci bu durum normal hamilelerde de oluyormuş birkac sefer olması normal önemli değil dedi doktorum bakalim insallah sıkıntısız ilerleriz 🙏 anlatabildiysem ne mutlu bana 🌸
Babyyyymother Tubbbbbbbbb 3 hafta varmis aramızda hayırlısı olsun inşallah saglikla aliriz kucagimiza 🙏
Tubbbbbbbbb Babyyyymother gerçekten duadan başka bir şey gelmiyor elimizden Allahım hepimizin yavrusunu bağışlasın 🙏