Babyyyymother Gulbeyazk Dogru canim tabikide hic umudumuzu kaybetmeyecegiz cok şükür gelişimleri güzel. Rabbimin izniylr saglikla kucaklayacagiz ben inaniyorum.Doktorum sagolsun cok güzel konuştu dedi gayet güzel haftalardayiz hic korkma dedi Allahtan o beni rahatlatiyor. Insallah hersey Rabbimin izniyle güzel olacak onların mis kokularini icimize çekip çekip sevecegiz 🙏 Dua edip Allaha sığınmaktan başka yapacak birseyimiz yok.Sanada maşallah canim Allah yardimcin olsun inşallah
Anneyizbiz Gulbeyazk maşallah canım benim en son gittiğim 36 felennsi galiba rahiö boyu 28 hafta idim gititğiöde şimdi 29 hattayım normal mi ki
Gulbeyazk Anneyizbiz biraz kısalmış ama 25 mm altında sıkıntı diye biliyorum yanlış yonlendirmiyim mümkün mertebe ayağa kalkma canım birde kabız olmamaya çalış
Anneyizbiz Gulbeyazk yok kabızlık hiç yaşamadım doktorım sanki öyle dedi diye hatırlıyorum ama bana rahim boyu normal gelen dedi. Benim gebelik şekerim var gebelikte çıktı ondan dolayı korkuyırm her an bir şey çıkacak diye.bir iki gündür karnım çok sertleşiyor
Gulbeyazk Anneyizbiz karin sertlesmelerini doktoruna söyle canım takip er günde kaç defa ne kadar sıklıkla oluyor şuan iyi rahim boyun ama kısalma olur diye şüphe ediliyorsa takipte olmakta fayda var bu arada magnezyum sertlesmelere iyi geliyor vermedi mi doktorun
biyologelif gizemozdemirr90 canım gözün aydın çok sevindim bebişin iyi olmasına. Öp bizim yerimize annesi🌸
twinsmom00 Kızlar benim bebekler de iki hafta geride kalmış karin cevresi . Hic gram almamışlar. 25.haftadayim . Moralim çok bozuk
Babyyyymother twinsmom00 canim bozma hemen moralini bol bol muz,kasar,kefir,mercimek,ceviz,badem, yumurta aklıma gelenler şimdilik bunlar bol bol ye yerken de kilo aldiklarini düşün hiç canını sıkma plesantada fln herhangi bir sorun varmi canim bide kaç gramlar?
Gulbeyazk twinsmom00 hareketleri nasıl canım bir de detaylı da doktor bisey görmedi mi iki haftaya kadar normal iki haftadan sonrası sıkıntı aslında
Gulbeyazk twinsmom00 ben kefile cevizi aynı anda tuketiyorum o çok iyi geldi bize şimdilerde ise muzlu shane yapmayı düşünüyorum sütü pek içemiyorum diye
biyologelif twinsmom00 canını sıkma bol bol muz kaşar tahin pekmez ceviz avakado falan ye özellikle kaşar ve muz çok aldırıyor diyorlar. Bunları tüket farkı kaparsın . Şekerin varsa muz ve pekmez yenmez ama
Gulbeyazk Anneyizbiz anladım canım sen dediğim gibi bi kendini takip et sonra doktorunla görüş o sana mutlaka bilgi verir
Ilkannem gizemozdemirr90 hayırlı olsun çok sevindimmm.. benim de sütüm gelmedi bana stres yapma 3 günde gelcek dediler inşallah gelecek.
Ilkannem Videoyu bı aklım rahat olduğu an izlicem. Çok şükür benim eşimin devresinden birinin annesi bana şuan hoşaf yapcwkmis burda yasiyormus inşallah o biraz sütümü artırır .. Allah a sığındım inşallah çok tez zamanda kavuşacam..
Gulbeyazk Ilkannem canım bugün ayaklanmissindir göğüslerini lavaboya sarkıt yıka sıcak suyla çok iyi geliyor birde onu dene hem rahatlarsın hem süt için iyi gelir tuvalete kalktıkça yap ben öyle yapmıştım 3 günde 9cc olmuştu sütüm
twinsmom00 Babyyyymother 630 biri 570 gr bir i karin cevresi geriliği varmis . 25 +1 haftam. 29 cm biri 30cm .
Zynpsc Ilkannem Dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun. Bebiş de inşallah sağlıklıca toparlayıp gelir kucağınıza🥰
Babyyyymother twinsmom00 insallah en kısa sürede toparlarlar canim daha çok zamanları var asıl 30 larda cok almaya başlıyorlar moralini bozma sen yemeye içmeye bak bol bol yat dinlen 🌸