Tubbbbbbbbb Zynpsc Erzurum’da yapabilcegimiz bir durum olursa cekinmeyin lutfen her zaman yardimci oluruz ☺️
Gulbeyazk Asya_Batur canım magnezyum kullanıyor musun belki yetersizdir doktorunla görüş de olmadi günde ikiye falan çıkarır genelde magnezyum kullanınca geçiyor yada azalıyor bu ağrılar
Asya_Batur Gulbeyazk kullanıyorum abla fayda etmedi dr gittim kan aldılar idrar verdim bakalım ne çıkacak
VeraVrea Rceyda direkt sandalye değil de koltukta hafif yan yaslanarak vs gibi bir çözüm düsünmüstüm. Ptesi randevuda doktorla bu konuyu konusacagım. Üç hafta serklaj sonrası yatak belki de yeterli olacaktır. İlk hafta kontrolünde 15mm den 22 ye cıkmıstı umarım bu hafta da iyilesme olmustur :(
VeraVrea Ilkannem yazmıs mıydım acaba, solgar ın brewer’s yeast haplarından alabilirsin. Bira mayası hapı yani. Ebebekte malt içecekleri satılıyor ama ne olduklarını bilemiyorum hap halinde alsan sanki daha iyi olur👍🏻
Babyyyymother VeraVrea Canim ise dönenler var fakat benim fikrim şuan hic kendini riske atmaman çünkü bianda ne olacağı belli olmuyor 20 li haftaları geçince de yok kasilmaydi yok ağrılardi habire birsey çıkıyor en iyisi imkanin varsa çalışmayıp evde dinlenerek geçirmen
Mel-in7dain VeraVrea benim hareketli bir işim olduğu için doktordan rica ettim yoksa çalışmamı istiyordu. Ama uzaktan çalışıyor olsaydım sorun olmazdı diye düşünüyorum. Tabi burda önemli olan senin ne kadar iyi olduğun duruma göre doktorunla konuşursunuz
Gulbeyazk Asya_Batur inşallah sıkıntı çıkmaz canım bi de benim 23 25 arası kaşık bölgemde öyle çok agrım vardı ki doktora gidemiyordum yürüyemiyordum yatamıyordum sağa sola dönmek işkence olmuştu derken doktor normal dedi gönderdi aile hekimim bayan ve saolsun çok ilgili o bana dedi bu haftalarda oluyor hatta öyle çok dikkat etmelisin ki dedi bu haftalarda kırık çıkık bile olabiliyor dedi rahim genişlediği için ağrı yapıyormuş hala biraz biraz agrım oluyor ama o haftalardaki gibi değil şükür
Asya_Batur Gulbeyazk gittim abla idrarda biraz enfeksiyon varmış ama o ağrı yapmıyormuş bebek büyüdüğü için tam damarların orda olabilir o da ağrı yapar dedi🤲🏽 Şükür kötü birşey çıkmadı
VeraVrea biyologelif ama siz son bir yıldır türkiyedeyseniz totalde 3 aylık prim yatmıstır muhtemelen. Benim türkiyeye kesin dönüsüm ve iş başı tarihim 1 nisandı 😞 26 gün calıstım sonra raporluyum.. nasipse ptesi baslarım diyorum doktor ok derse
biyologelif Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar 💐Bir dahaki bayramı yavrularımızla geçirelim inşallah 🤲
Babyyyymother Hayırlı bayramlar arkadaşlar 🌸 insallah bir sonraki bayramımız çifte bayram olur yavrularimizla birlikte tabi zamanı olanlar için. Herkesin yavrusu vakti zamanında saglikla gelsin inşallah 🤲💕
Seyda652 Ya kızlar ben bişey sorcam izlere sagda solda öyle toplanma kasılma hissetmiyorum karnımda sert degil gayet normal sadece tam göbek deliğimin orda saniyelik böyle döndüğünü hissedyrm bu kasılma degil dimi iki kere tek öyle hissettim
iremgun Seyda652 anladığım kadarıyla yai okuduğum kadarıyla o kasılma değil. Ama ben de bu kasılma olayını çok anlayamıyorum
Tubbbbbbbbb Seyda652 aklima hickirik oluyormus ya bebeklerde o geldi ama arkadaslarin dedigi gibi kasilma top gibi sertlesiyor rahat olun ☺️