gizemozdemir1990 Ummu32 ben girmemistim hic ama gecen hafta hastanede yatinca o gece girdim, sancim cikmadi. Pazartesi kontrolum var gircek miyim bilmiyorum 34+4 oluyorum
Ummu32 gizemozdemir1990 hm anladım canım bende merak ediyorum bu kontrolde girer miyim🙄 artık doğum şeklini felen de detaylı konuşmak istiyorum. Heyecan yaptım 35 olcam diye 😄 😄
Babyyyymother Hiranurecrin hahhah cok güldüm buna panda gibi 😅 belli oldu mu bebisin cinsiyeti yoksa hala göstermedimi
Hiranurecrin Babyyyymother bu hafta içi tekrar gidicem canım umarım bu sefer gösterir nerdeyse doğururucam daha cinsiyetini bilmiyorum 😂😂
MEAsya Merve5561 bende şuan için yatırım WC ve yemek dışında namazıda oturarak kılıyorum pzartesi günü kontrole gidicem bakalım son durum ne inşallah güzel haberler alırım dua edermisin senin gibi sağlıcakla kucağıma alıyım bende kızımı🤲🙂
Merve5561 MEAsya ederim canım tabi etmem mi her gün dua ediyorum tüm hamilelere çok zor bir süreç biliyorum her akşam ağlardım yastığım su gibi olurdu hiç unutamıyorum o günleri şimdi yine hamileyim 10 haftalık bakalım 12. Haftada belki serklaj atılacak sen de bana dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş
Babyyyymother Hiranurecrin umarım ne nazli ve inatçı çıktı seninki 😂 doğduktan sonra anca sanırım öğreneceksiniz
Ummu32 Babyyyymother aynen sağolsunlar yardımcı oluyorlar o konuda. Benim de sen gibi önce kaşınmayla başladı bir baktım çatlamaya da başladı inşallah çok çatlamaz senin
Hiranurecrin Babyyyymother he valla canım ya çok inatçı çıktı. Umarım bu sefer gösterir kendini Korona yüzünden pek gitmek istemiyorum hastanelere ama cinsiyet için mecbur gidicem
MEAsya Merve5561 adaşız seninle🙂 tabiki bende dua ederim tüm hamileler sağlıcakla kucaklarına alsın evlatlarını inşallah Allah’ım evlat isteyenede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim kızım tüp bebek bide hayırlı sonuçlar alırım inşallah 🤲
Babyyyymother Hiranurecrin evet doğru hastanelerin durumu baya sıkıntı şeker yüklemesi yaptirdinmi hem o da bu haftalarda gitmisken yaptiracaksan onuda yaptirirsin
Hiranurecrin Babyyyymother Evet canım gitmişken onuda aradan çıkartmayı düşünüyorum. Umarim Bu sefer bitiririm bu işlerimi de bayarama kadar gitmek zorunda kalmiyim. Gerçekten hastalık almış başını gidiyo vala hamileyim korkuyorum. Rabbim korusun hepimizi
ilkmucizem Ummu32 ben de annemdeyim bi haftadır çok iyi geldi 😂 masaj aletini çok görüyorum instada falan da işe yaradığını bilmiyodum
Ummu32 ilkmucizem bende en baştan beri bi annemdeyim bi kayınvalidemde ama bu sefer annemde fazla kaldık iyi oldu bana da 😊😊🥰 benim annemde çok meraklıdır öyle gördüğü şeyleri dener almış bana iyi geldi şahsen 😄😄
gizemozdemir1990 Ummu32 benim dogum seklim belli. Bende zamani konusmak istedim ama doktorum hic orali olmali, son gunler 5 gunde bir goruscez, ben 3-4 gun kala ancak soylerim dogum tarihini bebegin durumuna gore dei🤦🏻♀️ Baskalari 25 gun onceden ogreniyor😊
Merve5561 MEAsya canım benim Allah çektiğin sıkıntıların karşılığını versin inşallah sen dikkat et o zaman inşallah zamanında gelir bebiş üzülme en önemli şey stres ama insanın elimde değil anlıyorum ben öğrendiğim andan itibaren stresliyim bunda 10 haftalık oldum 6 haftadır stresliyim
MEAsya Merve5561 aynen insanin elinde değil kesinlikle duadan başka elden gelen bişey yok Allah’ım emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🤲 sagsaglim evlatlarımıza kavusalim sende bende tüm hamile arkadaşlarda 🙂
iremgun gizemozdemir1990 ya evden çalışmak çok farklıymış hiç fabrikada gibi olamıyorum ama evet kesinlikle kafamı dağıtıyor😃😃 Aşkı memnu yine mi tekrarlar ya😀😀
gizemozdemir1990 iremgun valla ben 10 ay evden calistim baya alismistim bir kac ay sonra. Dogumdan sonra da evden caliscam bir sure. Evet tekrarlar, artik replikleri ezbere soyleyebiliyorum😂
iremgun Babyyyymother 😀😀 evden çalılmaknfabrikaya gitmeye benzemiyor ama keşsnlikle kafamı oyalıyor düşünme zamanı sadece akşama kalıyor iyi oluyor😊
Babyyyymother Hiranurecrin amin canim amin heryere fena yayildi. Ben bayrama kadar en az 2 belki 3 kere bile gidebilirim 🙈 Allahtan hastane değil bir tık daha rahat oluyor
iremgun gizemozdemir1990 ben henüz tam alışamadım ama galiba alışırım bu gidişle😀 bir ara ben de ezberlemiştim 😀