Ummu32 Babyyyymother evet canım bana fayda etmedi hiç birşey genetikmiş biraz da yapıyla alakalı 🙄😊 bizde saldık artık napalım sağlıklı olsun bebekler dediğin gibi çatlarsa çatlasın artık. Çatlak konusunda eşim çok moral vermeye çalışıyor bana olsun zaten tesettürlüsün bişey olmaz gibi konuşuyor da bazen karnıma bakınca of diyorum nasıl kötü oldu 🙄😄😄
Babyyyymother Ummu32 banada diyor takma öyle şeyleri lazerle işlemler yaptirirsin gecer diyor hicbirseyi sorun etme diyor sagolsun o da o şekilde destek oluyor moral vermeleri önemli 😁 cok şükür moral bozmuyorlar öyleleri de var bende şuan görünürde çatlak yok ama kasinti oluyor
Hiranurecrin Babyyyymother Vala dayanıyorum çok şükür iyi gidiyo bende keyfi tutmamazlik yapmak istemiyorum 🙈Ilk 15 günü alıyım son 15 günü bigün tutar bı gün tutmam diye düşündüm 😊
Ummu32 gizemozdemir1990 evet canım aklımda söyleyeceğim inşallah 🥰 salı günü artık 35 haftalık olucam nst ister mi ki artık canım sen girdin mi hiç nst ye haftamız aynı ya 🙄🥰
gizemozdemir1990 Ummu32 ben girmemistim hic ama gecen hafta hastanede yatinca o gece girdim, sancim cikmadi. Pazartesi kontrolum var gircek miyim bilmiyorum 34+4 oluyorum
Ummu32 Babyyyymother aynen sağolsunlar yardımcı oluyorlar o konuda. Benim de sen gibi önce kaşınmayla başladı bir baktım çatlamaya da başladı inşallah çok çatlamaz senin
Babyyyymother Hiranurecrin bünyeye göre değişiyor iste ben cok sık acıkıyorum 🙈 fazla yiyemiyorum ama çok sık yemek yiyorum
Hiranurecrin Babyyyymother Orucun iyi gidişini sahurda ve iftarda bol bol yemeye borçluyum Allah var şimdi çok.yiyom😂😂Yemekten sonra panda gibi ordan oraya yuvarlanıyorum tabii oda var😬😂😂
Babyyyymother Hiranurecrin hahhah cok güldüm buna panda gibi 😅 belli oldu mu bebisin cinsiyeti yoksa hala göstermedimi
Ummu32 gizemozdemir1990 hm anladım canım bende merak ediyorum bu kontrolde girer miyim🙄 artık doğum şeklini felen de detaylı konuşmak istiyorum. Heyecan yaptım 35 olcam diye 😄 😄
Hiranurecrin Babyyyymother bu hafta içi tekrar gidicem canım umarım bu sefer gösterir nerdeyse doğururucam daha cinsiyetini bilmiyorum 😂😂
MEAsya Merve5561 bende şuan için yatırım WC ve yemek dışında namazıda oturarak kılıyorum pzartesi günü kontrole gidicem bakalım son durum ne inşallah güzel haberler alırım dua edermisin senin gibi sağlıcakla kucağıma alıyım bende kızımı🤲🙂
Merve5561 MEAsya ederim canım tabi etmem mi her gün dua ediyorum tüm hamilelere çok zor bir süreç biliyorum her akşam ağlardım yastığım su gibi olurdu hiç unutamıyorum o günleri şimdi yine hamileyim 10 haftalık bakalım 12. Haftada belki serklaj atılacak sen de bana dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş
Babyyyymother Hiranurecrin umarım ne nazli ve inatçı çıktı seninki 😂 doğduktan sonra anca sanırım öğreneceksiniz
Hiranurecrin Babyyyymother he valla canım ya çok inatçı çıktı. Umarım bu sefer gösterir kendini Korona yüzünden pek gitmek istemiyorum hastanelere ama cinsiyet için mecbur gidicem
MEAsya Merve5561 adaşız seninle🙂 tabiki bende dua ederim tüm hamileler sağlıcakla kucaklarına alsın evlatlarını inşallah Allah’ım evlat isteyenede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim kızım tüp bebek bide hayırlı sonuçlar alırım inşallah 🤲
Babyyyymother Hiranurecrin evet doğru hastanelerin durumu baya sıkıntı şeker yüklemesi yaptirdinmi hem o da bu haftalarda gitmisken yaptiracaksan onuda yaptirirsin
Hiranurecrin Babyyyymother Evet canım gitmişken onuda aradan çıkartmayı düşünüyorum. Umarim Bu sefer bitiririm bu işlerimi de bayarama kadar gitmek zorunda kalmiyim. Gerçekten hastalık almış başını gidiyo vala hamileyim korkuyorum. Rabbim korusun hepimizi
ilkmucizem Ummu32 ben de annemdeyim bi haftadır çok iyi geldi 😂 masaj aletini çok görüyorum instada falan da işe yaradığını bilmiyodum
Ummu32 ilkmucizem bende en baştan beri bi annemdeyim bi kayınvalidemde ama bu sefer annemde fazla kaldık iyi oldu bana da 😊😊🥰 benim annemde çok meraklıdır öyle gördüğü şeyleri dener almış bana iyi geldi şahsen 😄😄
gizemozdemir1990 Ummu32 benim dogum seklim belli. Bende zamani konusmak istedim ama doktorum hic orali olmali, son gunler 5 gunde bir goruscez, ben 3-4 gun kala ancak soylerim dogum tarihini bebegin durumuna gore dei🤦🏻♀️ Baskalari 25 gun onceden ogreniyor😊