MEAsya Merve5561 cnm 25 haftanda rahim ağzı uzunluğun kaç mm di acaba serklaj olmadan hangi ilaçlarla 39 haftaya kadar gittin bende 23 haftalık hamileyim rahim ağzı uzunluğum 30 mm çıktı progestan fitil sabah akşam pruloton Depot iğne haftada bir kullanıyorum p tesi günü kontrole gidicem bakalım durum ne serklaj gerekirmi ilk gebeliğim benimde
Merve5561 MEAsya canım 25. Haftada 29 mm ymiş 26. Haftada 26 mm ye düşmüştü ama sonra sabit kaldı hiç düşmedi progestan fitil kullandım sabah akşam adalat kullandım ve magnezyum kullandım ilaçları 34 veya 35 te kestik sonra da gelsin diye bekledik canım şükür 39+4 te doğdu kızım ama 34.haftaya kadar wc harici kalkmadım canım yerimden yemeğimi bile uzanarak yedim banyo haftada bir 5 dk yaptım çıktım çok dikkat ettim inşallah senin de öyle gider 30 mm kötü değil bence bi de benim 7mm açıklığım vardı neredeyse 1 Cm e yakın ama hiç açılmadı sonra 38.haftamda 2 cm olmuştu o zamana kadar sabit kaldı
gizemozdemir1990 Pln1305 benim de ilk hedef 25ti, sonra 28 oldu. Sonra 30-32-34 🙏🏻 Simdi riski atlattin diyo ama simdi de korona korkusu sardi beni de. Cevremde herkes korona oluyor valla dogursak bi rahatlicam
Ilkannem Arkadaşlar ❤️ hayırlı geceler 30+0 olduk çok şükür. Pazartesi doktoruma gidicez telefonda doğum ilgili felan konusulcak dedi. Iki gün önce kolestaz şüphesiyle hastane deydik ama çok şükür temiz çıktı tahliller. Sık sık kasilmalarim oluyor inşallah rahim agzim çok çok kisalmamistir söyle Mayıs 15 i felan görmek çok güzel olur…
Gulbeyazk Babyyyymother bende günde altı yedi defa oluyor 5 saniye kadar falan ama peşine hemen çok fena hareket ediyor dönüyor diye düşünüyorum
Babyyyymother Gulbeyazk evet benimde öyle hemen hareket ettiği için sorun olundugunu düşünmüyorum Eray hoca da hareket ediyordur dönüyordur demisti bana
Gulbeyazk Babyyyymother 2 gündür çekiyorum öyle bi ağrı ama doktor bana suyun fazla o ayrı yapar dedi bu de sağa sola dönerken yatakta biraz kendimi zorladım o da sebep olabilir dedi yoksa dikişler uzunluk falan gayet iyiydi yinede ayaklanmiyorum usutmemeye gayret ediyorum
Babyyyymother Gulbeyazk bende herseye dikkat ediyorum korkumdan insallah önemli birsey değildir bakakim benimde haftaya tekrar kontrolüm en son benimde dikis ve uzunluk gayet iyiydi
iremgun gizemozdemir1990 @Babyyyymother kızlaarr durun asıl bana geçmiyor vakit diye araya gireyim miii😀😀 bugün yolu yarıladık çok şükür. İnşallah biz de senin haftaları görürüz @gizemozdemir1990 🤗
gizemozdemir1990 iremgun sen sus sen calisiyorsun oyle zaman geciyor😂 ben muge anli ve aski memnu izliyorum durumum vahim🤷🏻♀️😂
Babyyyymother iremgun hem çalışıp hem sıkıldığın icin ve sana zaman geçmiyor diye seni tebrik ederim biz ne yapalim acabaaa 🤷♀️😂
MEAsya Merve5561 bende şuan için yatırım WC ve yemek dışında namazıda oturarak kılıyorum pzartesi günü kontrole gidicem bakalım son durum ne inşallah güzel haberler alırım dua edermisin senin gibi sağlıcakla kucağıma alıyım bende kızımı🤲🙂
iremgun gizemozdemir1990 ya evden çalışmak çok farklıymış hiç fabrikada gibi olamıyorum ama evet kesinlikle kafamı dağıtıyor😃😃 Aşkı memnu yine mi tekrarlar ya😀😀
iremgun Babyyyymother 😀😀 evden çalılmaknfabrikaya gitmeye benzemiyor ama keşsnlikle kafamı oyalıyor düşünme zamanı sadece akşama kalıyor iyi oluyor😊
Hiranurecrin Babyyyymother Vala canım oruçlu olmama rağmen çok iyi gidiyo.şükürler olsun Ama sık sık idrara çıkma olmasa daha iyi olucam🤭😄
Ummu32 Kızlar benim bugün hafif hafif kollarımda kaşıntı olmaya başladı ya bişey yoktur demi 🙄 karnım zaten çatladığı için hep kaşınıyordu ama kollarım yeni yeni kaşınmaya başladı neden acaba bilen var mı 🙄🙄yada sizin de kaşınıyor mu 🙄
Babyyyymother Ummu32 benim karnım kaşınıyordu bepanthol sensiderm aldim hemen cok iyi geldi geçirdi canim.simdi araştırdım kadarıyla el ayak tüm vücutta kasinti olmasi son aylar kolestaz olabiliyormuş ama tabi ihtimal ya da gebelik alerjisi varmış ama karin kasintisi normalmis.Kasintilarinin olduğu yerler nasıl eğer cok devam ederse önce bi kan degerlerinden alt ast değerlerine baktir duruma göre doktorun da yönlendirebilir karaciğer enzimleri ve sofraya bakiyorlar bunlarda birsey yoksa kolestaz değildir zaten
Ummu32 Babyyyymother evet canım bende araştırdım senin dediklerin yazıyor hep. Karnım kaşınıyor genelde ama bugün sadece kollarımda biraz kaşınma oldu anlamadım. Bende karnıma doğal kantaron yağı sürdüm biraz o fayda etmişti. Kontrolüme az kaldı salı günü gidicem o zamana kadar kendimi gözlemlerim doktora söylerim yine de sağol canım 🥰 🥰
Ilkannem Ummu32 beni 3 gün önce o şüpheyle hastaneye yolladi sağlık ocagi benim karnım bacaklarım kollarım da kaşıntı oluyor ve böyle isilik gibi ama çok şükür değerlerim temiz çıktı. Alerjik dedi doktor, ama okuduğuma göre bazı gebelerde kolestaz olmadan da böyle kaşıntılar oluyormuş..
Babyyyymother Ummu32 rica ederim canım bence seninki normal kaşıntı eğer tüm vücuda yapılırsa sıkıntı insalalh olmaz beni karın kasintisi bile mahvetmisti sinir bozucu🙄
Ilkannem Kizlar, günler yaklaştıkça son ihyticalari alıyorum da. Ben gümüş kapak aldım ve lansinoh krem aldım. Bunlar bir kaç hafta önceden başlaniyormus. Siz göğüs pompasibl alacakmisiniz? Hep gerekli oluyormu?
Babyyyymother Ilkannem bende aynilarini aldim göğüs pompasi almadim gerekli olursa onuda alırım ama onu sonradan da alabilirz bence 🤗
Ummu32 Ilkannem geçmiş olsun canım benim de inşallah senin gibidir. Salı günü kontrolde sorucam bende 😊
Ummu32 Babyyyymother evet ya kaşıntı çok kötü bişey benim karnım aşırı çatladı hiç bişey fayda etmedi çatlayınca haliyle de çok kaşındı mahvoldum. Dediğin gibi normal kaşıntı galiba benim çünkü vücudumun her yerinde yok kaşınma