Ummu32 Ilkannem geçmiş olsun canım benim de inşallah senin gibidir. Salı günü kontrolde sorucam bende 😊
Ilkannem Ummu32 Salı günü sen belirtilerini söylersen doktor zaten kan değerlerine bakar hemen. Içini ferah tut ❤️
Ummu32 ilkmucizem şükür senin de az kalmış canım. Evet evde vakit hiç geçmiyor deli gibi TV programları izliyorum 😄 Müge anlı, esra erol, gelinim mutfakta vs vs hiç izlemediğim şeyleri serklaj sonrası deli gibi izler oldum 😄😄
ilkmucizem Ummu32 Ayy gerçekten öyle sabah kalkıyorum sonra salonda yatmaya devam yatmaktan boynum ağrıdı ben de aşkı memnu falan izliyorum😅
Ilkannem Babyyyymother evet bende öyle düşünüyorum. Gerekirse zaten hemen temin edilebilecek birşey .. öyle yapalım ozaman :)
Ilkannem Ilkannem Eligulu veya açılma olursa/varsa acil serklaj a alıyorlar çocuk erken doğum olmasın veya düşmesin diye. Orda kapalı tutuyor bebek gelmesin diye.
Ilkannem Eligulu serklaj da rahim ağzına narkozda dikiş atılıyor. Açılmasın diye. Rahim uzunluğunu kısa ise veya eskiden olan bu sebebten dolayi düşük ler yüzünden yapılıyor. (Türkçem biraz kıt, kusura bakmayın.)
Ummu32 ilkmucizem boyun ağrısına dün çare buldum 😄 annemde kalıyorum annemin masaj aleti vardı şu içinde top gibi dönen bişeylerin olduğu alet 😄 onu denedim dün iyi geldi valla. Sen aşkı memnu izlerken ben fatmagülün suçu ne izliyorum saatler aynı olunca hepsine yetişemiyorum artık 😄😄
ilkmucizem Ummu32 ben de annemdeyim bi haftadır çok iyi geldi 😂 masaj aletini çok görüyorum instada falan da işe yaradığını bilmiyodum
Hiranurecrin Babyyyymother Vala canım oruçlu olmama rağmen çok iyi gidiyo.şükürler olsun Ama sık sık idrara çıkma olmasa daha iyi olucam🤭😄
Babyyyymother Ummu32 bazen ne süresinde çatlağa fayda etmiyor diyorlar bebislerimiz saglikli olsunda varsin çatlak olsun 😁
Ummu32 Babyyyymother evet canım bana fayda etmedi hiç birşey genetikmiş biraz da yapıyla alakalı 🙄😊 bizde saldık artık napalım sağlıklı olsun bebekler dediğin gibi çatlarsa çatlasın artık. Çatlak konusunda eşim çok moral vermeye çalışıyor bana olsun zaten tesettürlüsün bişey olmaz gibi konuşuyor da bazen karnıma bakınca of diyorum nasıl kötü oldu 🙄😄😄
Ummu32 gizemozdemir1990 evet canım aklımda söyleyeceğim inşallah 🥰 salı günü artık 35 haftalık olucam nst ister mi ki artık canım sen girdin mi hiç nst ye haftamız aynı ya 🙄🥰
Babyyyymother Ummu32 banada diyor takma öyle şeyleri lazerle işlemler yaptirirsin gecer diyor hicbirseyi sorun etme diyor sagolsun o da o şekilde destek oluyor moral vermeleri önemli 😁 cok şükür moral bozmuyorlar öyleleri de var bende şuan görünürde çatlak yok ama kasinti oluyor
Hiranurecrin Babyyyymother Vala dayanıyorum çok şükür iyi gidiyo bende keyfi tutmamazlik yapmak istemiyorum 🙈Ilk 15 günü alıyım son 15 günü bigün tutar bı gün tutmam diye düşündüm 😊
gizemozdemir1990 Ummu32 ben girmemistim hic ama gecen hafta hastanede yatinca o gece girdim, sancim cikmadi. Pazartesi kontrolum var gircek miyim bilmiyorum 34+4 oluyorum
Ummu32 Babyyyymother aynen sağolsunlar yardımcı oluyorlar o konuda. Benim de sen gibi önce kaşınmayla başladı bir baktım çatlamaya da başladı inşallah çok çatlamaz senin
Babyyyymother Hiranurecrin bünyeye göre değişiyor iste ben cok sık acıkıyorum 🙈 fazla yiyemiyorum ama çok sık yemek yiyorum
Hiranurecrin Babyyyymother Orucun iyi gidişini sahurda ve iftarda bol bol yemeye borçluyum Allah var şimdi çok.yiyom😂😂Yemekten sonra panda gibi ordan oraya yuvarlanıyorum tabii oda var😬😂😂