ozum_09 BurcuLeyla inşallah sağlıkla gelsinler benim de 40. Haftamın son adet tarihime göre 27 Ocak görünüyor bakalım minnak kızım ne zaman dünyamıza gelecek🙏🏻😍
Muhammet11 ozum_09 bian önce günümü bekliyim ama zaman geçmiyo 94 günüm kaldı ama sezeryan olacağı için daha erken bi tarih verecek doktorum onu bekliyorum bol hareketli uyku uyuyamiyorum öyle iste
61Aysen Bernay Aynn aralik sonu ocak başı gözüküyo tahmini dogm tarhi o yüzdn ins ocak tahmini tutar😂
Sibelglgakn Bernay bende öyle istiyorum ama kısmet canim. Benim kız erken gelirse artık el mahkum:) cinsiyeti ne senin bebeğin
Tazeanne0134 ozum_09 iyi yapmışsın canım evet ocak 15de anne oldum şimdi 9 ay 9 günlük oğlum var ve pesinde gezmekten oturamıyorum 😂🤭 darısı sizlere sağlıkla sıhatle
ozum_09 haziranin25i maşallah iyi gitmesine sevindim evet bu süreçte ağır ilerliyor gibi geliyor hep öyle😑 sağlıkla gelsinler bebişler😇
Leylaminannesi ozum_09 21.01.2021 inşallah doğum hayrlisiyla kavuşma anını bekliyorum… Cinsiyeti de kız bebişimin♥️🤗
cgdm0101 Dogum 3 şubat görünüyor bakalım 🥰 sort agrısı yaşıyorum bir de geceleri artık rahat uyuyamıyorum sanırım 30. Haftadan sonra daha da zorlancaz😊
ozum_09 cgdm0101 sağlıkla gelsin minik kuzu evet sırt ağrıları oluyor maalesef tatlı sıkıntılar ben hamile yastığı aldım bi nebze geçiyor rahatlatıyor 🙏🏻😊