61Aysen Bernay 30+0 olduk biz insallah ocak olur diyrm bnde 2020 li olmz bide fazladn 1 yil aliyomş galiba ole olunca
Bernay Sibelglgakn aynı gündeyiz 29+0 , tek istediğim 2020li olmasında o yeter 😂 1ocaktan itibaren her an doğabilir hiç sorun değil 😂🤷🏻♀️
61Aysen Busra_akgun Ben devlete gittgm icn sabit doktrm tok malesef ozeldede girism vr ama ordaki doktorumunda numrsi yk bnde randevu alp gitcm onu bekliycm mecbr sonclri gostrcm
Bernay 61Aysen tabiki de fazladan bir yıl almış oluyor :) 2020nin son saatinde doğsa bile o verilen belgeye göre yazılıyor nüfusa eskisi gibi bi gün sonra yazılma olayı yok maalesef 😭
Gizem59 ozum_09 Ocak 18 ins yeni yıla bebeğimle girmemize az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum oğlumu 👶🤲
Tugbaoztrkmn YenidenAnneOlmak aynıyız sizinle sağlıkla gelsin inşallah benimkide sezeryan dizin gibi Ocak ortası gibi gelir diye tahmin ediyorum 🤰🏻
61Aysen Bernay Aynn aralik sonu ocak başı gözüküyo tahmini dogm tarhi o yüzdn ins ocak tahmini tutar😂
Sibelglgakn Bernay bende öyle istiyorum ama kısmet canim. Benim kız erken gelirse artık el mahkum:) cinsiyeti ne senin bebeğin
ozum_09 BurcuLeyla inşallah sağlıkla gelsinler benim de 40. Haftamın son adet tarihime göre 27 Ocak görünüyor bakalım minnak kızım ne zaman dünyamıza gelecek🙏🏻😍
Muhammet11 ozum_09 bian önce günümü bekliyim ama zaman geçmiyo 94 günüm kaldı ama sezeryan olacağı için daha erken bi tarih verecek doktorum onu bekliyorum bol hareketli uyku uyuyamiyorum öyle iste