61Aysen Bernay Aynn aralik sonu ocak başı gözüküyo tahmini dogm tarhi o yüzdn ins ocak tahmini tutar😂
Sibelglgakn Bernay bende öyle istiyorum ama kısmet canim. Benim kız erken gelirse artık el mahkum:) cinsiyeti ne senin bebeğin
Tazeanne0134 ozum_09 iyi yapmışsın canım evet ocak 15de anne oldum şimdi 9 ay 9 günlük oğlum var ve pesinde gezmekten oturamıyorum 😂🤭 darısı sizlere sağlıkla sıhatle
ozum_09 haziranin25i maşallah iyi gitmesine sevindim evet bu süreçte ağır ilerliyor gibi geliyor hep öyle😑 sağlıkla gelsinler bebişler😇
Leylaminannesi ozum_09 21.01.2021 inşallah doğum hayrlisiyla kavuşma anını bekliyorum… Cinsiyeti de kız bebişimin♥️🤗
cgdm0101 Dogum 3 şubat görünüyor bakalım 🥰 sort agrısı yaşıyorum bir de geceleri artık rahat uyuyamıyorum sanırım 30. Haftadan sonra daha da zorlancaz😊
ozum_09 cgdm0101 sağlıkla gelsin minik kuzu evet sırt ağrıları oluyor maalesef tatlı sıkıntılar ben hamile yastığı aldım bi nebze geçiyor rahatlatıyor 🙏🏻😊
Leylaminannesi ozum_09 evet doktor o tarihî verdi bize bakalım acele etmeden gelsin o zaman gelicek♥️🤗
_aycaccelik ozum_09 27.haftadayım kızlar 10 hafta ileri atsak bebişleri kucağımıza alsak olmaz mıııı sabırsızlanıyorummm 🤣🥰