Tazeanne0134 ozum_09 kız bu postu görünce içim bi tuhaf oldu 🤭🥺 vay beee dedim zaman çabuk geçiyor hem de güzel geçiyor Rabbim tüm hamile annelere yardım etsin sağ salim alın kucağınıza ocak 2020 annesi olarak 🤭❤🧿 sevgiler saygılar selamlar herkese 🤱🏻🤰🏻🙋🏻♀️
ozum_09 Tazeanne0134 teşekkür ederiz siz Ocak 2020 de mi anne oldunuz hayırlı ömürlü olsun bebişimiz🙏🏻 Darısı bizlere inşallah postları gezerken 2021 Ocak ayının anne adayları yazılmamış eksik olmayalım istedim🙏🏻☺️
Bilge_anne27 ozum_09 bizde 26 haftalığız Ocak sonu şubat başı gibi görünüyor 😊 inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı🤲🏻😊
ozum_09 Bilge_anne27 amin inşallah sağlıkla gelsinler yavrularımız Allah kurtarsın hepimizi bakalım nasıl olacak 🙏🏻😊
NurSema01 ozum_09 bende az yemeye başladım genellikle geceleri yanma yaşıyorum ben akşama doğru yemeyi bırakıyorum yanma yapacak yiyecekleri elma ve ılık sütte iyi geliyor
ozum_09 NurSema01 evet bende öyleyim bir haftadır gebelik diyeti yapıyorum 30 dakika yürüyüş ara öğünümde süt oluyor yatmadan 2 saat önce yemeyi içmeyi bırakıyorum gece sıkıntı olmasın diye 😊
YenidenAnneOlmak ozum_09 26+0 🥰 baştan beri gün sayarak geçiyor. Şimdi son 98 ama sezeryanla ocağın ortalarında gelir minik kuzum
Tugbaoztrkmn YenidenAnneOlmak aynıyız sizinle sağlıkla gelsin inşallah benimkide sezeryan dizin gibi Ocak ortası gibi gelir diye tahmin ediyorum 🤰🏻
ozum_09 Srhtzlyh inşallah sağolun gurbet işi zor Allah yardımcınız olsun babam polis memuruydu gurbeti biliyorum o zorluğu herşey gönlünüzce olsun Allah kavuştursun sevdiklerinizi 🙏🏻 Kızımın adını Nisa düşüyoruz 😍
Tazeanne0134 ozum_09 iyi yapmışsın canım evet ocak 15de anne oldum şimdi 9 ay 9 günlük oğlum var ve pesinde gezmekten oturamıyorum 😂🤭 darısı sizlere sağlıkla sıhatle
ozum_09 1PrensAnnesi Allah yardımcınız olsun inşallah ilk bebeğiniz gibi Ocak ortası olabilir sağlıkla vaktinde gelsin inşallah🙏🏻İyiyiz Çok şükür iyi gidiyor bekliyoruz kavuşacağımız günü😍
ozum_09 beyzanur_guclu18 evet bende heyecanlıyım ve ilk gebeliğim çok bekledim bebeğime kavuşmayı çok şükür rabbime aynı duygular içindeyiz çoğu kişi de aynıdır benim de 95 günüm var ikili rakamlara düşünce bi ohhh çektim inşallah gelecek o günler🙏🏻❤️
ozum_09 Busra_akgun son zamanlar herhal doğum heyecanı bebeğimize kavuşma heyecanı ve artan tatlı şikayetlerle geçecek sanırım 🙈😊