Gurbuz bennn🤦‍♀️ berbat bir sey nefes alamıyorum ve başım ağrıyor. Tuzlu su çekmemi soylediler buruna ama henüz denemedim

Gurbuz bn 36 haftayım bir sonuc bulamadık henuz ve acayıp horluyormusum 🤣🤣 esım vıdeoya almıs hayatımda ılk defa horladıgımı gördüm ama bn hısetmıyorum buda acayıp

Gulgok deniz suyu mu öyle bişey dediler bana da bide nazoster verdi burun spreyi onu kullanıyorum☺️

Burun tıkanıklığını geçtim pıhtı pıhtı kan geliyor tınaklıklık olayını çoktan geçtim 🤦🏼‍♀️

Gurbuz 26 haftada başladı 37 haftadayım halen bir çözüm bulabilmiş değilim artık Doğum yapacağım gitmediğim kbb doktoru kalmadı durumunun allerjik olduğunu ve hormonlardan olduğunu söylediler kimisi burun etin seni rahatsız edecek kadar şiş değil kimisi burun etlerin çok şiş sürekli burnumu yıkıyorum tuzlu su çekiyorum zeytinyağı sürüyorum kulak çubuğuyla etkisi var mı hayır birtanesi çok çok az açık diğeri tamamen tıkalı psikolojim bozuldu artık doğumdan sonra inş geçer

Merve0586 inş geçer ben en çok Doğumda kızımın kokusunu duyamayacağım için üzülüyorum😢 ama sağlık olsun napalım

Bende de oluyordu hatta uykumda sanırım tıkanıyor burnu falan hareket ettirerek yukarıda tutarak nefes alıyormuş um eşim farketmis gülmüş 😁

Cgdemmm doktor bana verdiğinde günde 1 defa 2 fıs burun deliklerine demişti gece değil öğlen sıkmamı önermişti çünkü o spreyi sıktıktan sonra burnumda değişik bir kuruluk oluşmaya başladı bana iyi gelmedi doktorda sana yan etki yapmış olabilir dedi herkese aynı olmaz inş sana iyi gelir 🙏

Gurbuz 16 17 haftalara kadr Bn de yaşadım malesef bsey yapamdm öle geçti

Gurbuz burun etleri şişiyor doktor sakız önerdi sprey verdi almadım bile çünkü tıkanık değil sis bir fsydasi olamz diye düşündüm 2. Gebeligim diğerinde yoktu bunda var sağır gibiyim dogurunca geçer ins bekliyorum 37 haftaligim 🙏😀

Fasulye-87 bence atlatmadım illa eşime bulaşırdı diye düşünüyorum olsaydı doktorum atlatmış olabilirsin dedi ama hiç anlamadım 🤷🏼‍♀️

Merve0586 bende açtığını düşünmüyorum açıkcası zaten tıkanık değil sadece koku duymuyorum 🤷🏼‍♀️

Gurbuz bende yaşadım o haftalarda.. Şimdi de oluyor ara sıra nane yağı aldım burnumun kenarlarına hafifçe sürüyorum rahatlatıyor canım sende dene istersen 🌼