15 haft 6 günlük gebeyim burun tıkanıklığı bana çok sıkıntı veriyor bu durumu yaşayan başka gebe varmı ? Varsa çözüm yolu bulabildiniz mi :(
Gebe olup Burun tıkanıklığı sorunu yaşayanlar :( ?
Gurbuz en başından beri bende öyleyim ara ara geçiyor 37 haftalık oldum:)
Saf susam yağı iyi geliyor. Serçe parmağınla burun içine masaj yaparak günde 3-4 defa sürebilirsin. başını yükseltip yatarsan da etkisi oluyor.
Gurbuz ben ilkinde yaşamamıştım ama bu ikinci ve gercekten rahatsızlık berıyor uyutmuyor 24 haftamdayım bu ara iyi biraz şükür. Bi taraf açıksa bir taraf tıkalı muhakkak 😒
Ayca28 burun spreyi zararlı yalnız prospektüsünü okumadınız mı hiç yada doktora falan gitmediniz mi acaba dikkat edin lütfen❤️
Bencede kesinlikle burun spreyi kullanmayın. Benimde öyle ya sebebini bir türlü anlayamadım sürekli kuruluk hissi var bendede. Ve hiç rahat edemiyorum gün içinde ama ara ara nemlendiriyorum iyi geliyor.
- Onay Bekliyor
Gurbuz 3 aydır burnum tıkalı 😂😂 35. Haftamdayım sebebini bende bilmiyorum ilginç ama geçenlerde bu uygulamanın siz bölümü var ya orda hamileliğin son aylarında burun tıkanıklığı yaşanır falan yazıyordu gerçi siz ilk haftalardasınız
Gurbuz o bendede var malesefki ilk haftalardan beri şuan 20+6 haftaligiz daha yeni yeni düzeliyor
Gurbuz benn😔 13 haftalik hamileyim hatta hamileligimi ogrenmeden basladi benim hala devam ediyo gun boyu sürüyo ve simdiden nefes nefes kaliyorum insallah gecer ya😭
Ayca28 burun spreyi zararlı önerilmiyor diye biliyorum
Gurbuz canım bende 20. Haftada yaşamaya başladım o sorunu kendi doktorum kbb ye yönlendirdi arkadaşıydı hamile olduğumu özellikle söyledi bana bi burun spreyi yazdı korkmadan kullana bilirsin hamilelerde kullanıyoruz sadece serum suyu tereddüt etme dedi kullandım da şuan 39 hafta bi sorun da olmadı bi doktora görün istersen 😍
ozlemkmr25 doğal deniz tuzu olanları kullandım onların bi zararı yoktu çünkü nefessiz kalma korkusu olmustu bende
ama içim rahat etsin dersen bi bardak suya çok az sirke ile karışım hazırlayıp burnuna çekersen o da çok iyi geliyor az azar almanı tavsiye ederim
Mmmerve123 sizde koku alamama var mı acaba bende bi aydır koku duymuyorum🤦🏼♀️