Mmmerve123 sizde koku alamama var mı acaba bende bi aydır koku duymuyorum🤦🏼♀️
Gebe olup Burun tıkanıklığı sorunu yaşayanlar :( ?
Cgdemmm koku almama gibi bir problemim yok. Koronavirs olabilir misiniz acaba 🤔 burun tıkanıklığı ve koku alamama en büyük belirtilerden biri başka belirtiniz yoksa bile olabilir, eşimde oldu atlattı. Atlattıktan 15-20 gün sora koku almaya başladı ve burun tıkanıklığı uzun süre geçmedi
Mmmerve123 bugün doktora çıktım büyük ihtimal atlatmışsınızdır dedi ya da hamilelikte burun etleri şişer o yüzden koku duyunuz azalabilir dedi test falan istemedi Allah’tan sadece burun spreyi verdi 🤷🏼♀️
Cgdemmm evet hamileliğin son aylarında burun tıkanıklığı çok oluyor canım. Geçmş olsun
Gurbuz bn 36 haftayım bir sonuc bulamadık henuz ve acayıp horluyormusum 🤣🤣 esım vıdeoya almıs hayatımda ılk defa horladıgımı gördüm ama bn hısetmıyorum buda acayıp
Burun tıkanıklığını geçtim pıhtı pıhtı kan geliyor tınaklıklık olayını çoktan geçtim 🤦🏼♀️
Gurbuz 26 haftada başladı 37 haftadayım halen bir çözüm bulabilmiş değilim artık Doğum yapacağım gitmediğim kbb doktoru kalmadı durumunun allerjik olduğunu ve hormonlardan olduğunu söylediler kimisi burun etin seni rahatsız edecek kadar şiş değil kimisi burun etlerin çok şiş sürekli burnumu yıkıyorum tuzlu su çekiyorum zeytinyağı sürüyorum kulak çubuğuyla etkisi var mı hayır birtanesi çok çok az açık diğeri tamamen tıkalı psikolojim bozuldu artık doğumdan sonra inş geçer
Gizemtgy35 ay aman doktora çıkın ihmal etmeyin 🙈
Bende de oluyordu hatta uykumda sanırım tıkanıyor burnu falan hareket ettirerek yukarıda tutarak nefes alıyormuş um eşim farketmis gülmüş 😁
Gurbuz 16 17 haftalara kadr Bn de yaşadım malesef bsey yapamdm öle geçti
Gurbuz burun etleri şişiyor doktor sakız önerdi sprey verdi almadım bile çünkü tıkanık değil sis bir fsydasi olamz diye düşündüm 2. Gebeligim diğerinde yoktu bunda var sağır gibiyim dogurunca geçer ins bekliyorum 37 haftaligim 🙏😀
Cgdemmm covid mi atlattınız bende de var ama 1 aydır covid septom olarak kaldı