deletedmom357 açıkçası ilk dönemlerimde sadece ekşiyle beslendim 13+3 öğrendik kızımızın olacağını 24+2 deyiz hala kız 💜 eskilerden beri süre gelen bir batıl inanç bende inanmazdım ama bende tuttu 👣

deletedmom357 doğru bence ben ekşi aşermiştim hatta hamile olduğumu bilmeden ekşi aşerdim kavanoz kavanoz turşu yedim Bi süre hiç canım tatlı istemedi ve kızım olacak İnşallah 🥰

deletedmom357 ilk 6 ay deli gibi acı ve ekşi istiyordum, tatlıya çok düşkün olduğum halde yiyemedim. Ama son iki aydır tatlıya da düştüm 😂 kızım olacak nasip olursa

deletedmom357 ilk gebeliğimde ekşi şeyler çok yedim kızım oldu ikinci gebeliğimde aşırı tatlı yedim hâlâ tatlı yiyorum ekşiyi içim almıyor ama yine kızım olucak 🤗 hiç bir belirtinin cinsiyetle alakası yok bence denk gelenlerinde tesadüf olduğunu düşünüyorum.

deletedmom357 doğru bende 13 haftalık oldum kızım olucak allah nasip ederse 3 aydır ağzıma tatlı hiç birşey koymadım koyamadım herhalde doğuma kadar hiç yemem çünkü görsem bile miğdem bulanıyo 😌 Ama turşuyada bayılıyorum sabah akşam yerim

deletedmom357 benim bebeğime 18.haftaya kadar erkek demişlerdi. Ben de sürekli ekşi yedim hatta tatlı şeyler midemi bulandırıyodu. Dalga geçiyodunm bi de ben sürekli ekşi yiyorum hani ekşi yiyenin kızı olurdu diye😁 18.haftada öğrendik ki aslında kızmış🤣😁

deletedmom357 ben böyle saçma sapan şeylere hiç inanmıyorum ekşiden nefret ederim ama kızım olacak Allahın izniyle ☺