Xxz deletedmom357 canım bende ilk 3 ay ağzıma.tatli suremedim hep tuzlu eksi yedim. Kızım.olacak insalalh 🤲🤲🤩🤩🤩
Handevebade deletedmom357 çok tatlı yedim resmen tahin pekmezle uyudum uyandım kızım oldu şuan midem bulanıyor tatlı yediğimde bakalım ne çıkacak😂
Lamiya5 deletedmom357 inandığımdan değil ama sorunuza cevap için yazmak istedim. Ben de ekşi yedim hep. Cinsiyyet erkek inşallah. Allah nasib ederse.
Damla_Kupcuk deletedmom357 benim canım çoğunlukla ekşi tuzlu şeyler istedi, tatlı pek istemedi hatta çikolatadan kekten soğudum cinsiyeti erkek 😄 cinsiyet işleri yemeyle belli olmuyor bence
ikizlermom deletedmom357 canım yalan 😂 7 aylık ikiz ogluslarima hamileyim ve 4 buçuk aya kadar limon eksi turşu aserdim tatlıdan tiksindim hatta çikolatanın tadı ağzımı bozuyordu ekşimiş bisey gibi geliyordu aynı şekilde baklava vs tüm tatlılar ama sonrasında bir tatlı hevesi geldi immhhh tatlı tatlı diye ölüyorum suanda 😅 başlarda anlaşılmıyor can bu herseyi cekiyor 😘
deletedmom357 ikizlermom bende 3 aylık benimki de sonradan tatlı çeker kesin öyle tahmin ediyorum bende 😂
Mrs_veterinerius deletedmom357 yok ya bende 3-4 ay boyunca tatlı ağzıma sürmedim ekşi tuzlu yedim sonradan tatlıya döndüm oğlum olucak inşallah 🤗
D3ryaoz deletedmom357 tatlıdan tiksindim çikolata görmek istemedm nutellayı sakladım evde ama çocuğum erkek :)
egemommm esraizmirli bende çok tatlı yiyorum doktor tahmini kız dedi ama tam belli değil bakalım ters köşe bekliyorum 😀
esraizmirli egemommm bende çok tatlı yiyorum 🙈 ekşide yiyorum ama canım hep tatlı çekiyor çok çikolata yiyorum 😁 ne zaman belli olucak tam sizin cinsiyetiniz ☺️
Aydabdullah deletedmom357 Allah gonlune gore versin basta gunler gecmiyor gibi geliyor ama bir bakmissin doguma gun kalmis❤️
egemommm esraizmirli ayın 27sinde kontrolüm var belki netleşmiş olur 16.haftada olmuş olcam o zaman 😊
Boncukbeyinannesi deletedmom357 oglumda hep eksi yedim özellikte turşu şimdi yine hamileyim kızım olacak yine ekşi yiyorum. Ha ogluma hamileligime göre daha fazla tatlı tukettigimi söyleyebilirim 😅
esraizmirli deletedmom357 şuan 11+3 günlük hamileyim 1 ay sonra kontrolüm var o zaman belli olur inşallah aslında doktorum bu hafta gel cinsiyete bakalım dedi eşim göndermedi virüs var çok gidip gelme ne farkeder kız erkek 1 ay sonra gidersin dedi bende onu dinledim gitmediö☺️
Nurfatma1310 deletedmom357 hamileyken en sevdiğim çikolataları tatlıları canım çekerdi yerdim bu kez de 3.4 gün genzimden gelip miğde bulantısı kusma olurdu çikolatalı süt içsem bile aynıydı ama turşuları turşu sularını limon soslarını bolca yerdim yazarken bile ağzım sulandı limonu tuza batırıp batırıp yerdim şimdi de kızım olucak
deletedmom357 esraizmirli benim doktor tahmin etti kesin demedi buraya ultrason resmini atmıştım herkes kız dedi ekşi de yiyince kız dediler o yüzden bende kız dedim 😅ama belli değil tam olarak
Nssyclk Şekerli yiyeceklere, içeceklere bayılırdım. Hamileliğimin 5.haftası gibi tiksindim. Canım hep ekşi ve acı istedi. Oğlum olacak inşallah 😊