Kese görünmüyor
- Onay Bekliyor
Eylul58 hergün böyle onlarca kişiyle uğraşıyorum doğuma gelipte muayene ettrmeyen işimden bezdiren onlarca kişi Gerçkten güzel şeklde sorulan her soruya vaktim oldukça cevap veriyorum bende hem ebeym hem gebeyim ama kese görünmüyor demiş alttan muayene yaptrmadm demiş o zaman bekle dur karından görünene kadar herkes lafa gelince çok bilmiş oluyor madem gebesiniz bilinçli gebe olmayı davet ediyorum sizi burası güzel uygulama bilgi sahibi olun🙏
Hatusss geç dollenme olmadıysa görmesi gerekmekte. Birde beta hcg değerin 1000 üzeri olması gerekiyor ki kese görünsün beta hcg değerin nedir?
haziranin25i illa görünecek diye şart yok kilosu fazla olan bir insanda görülmeme ihtimali çok yüksek
Hifask44 elbette olabilir o konuda bir bilgim yok veya arastirmadim ben sadece olabilecekleri söyledim ve sordum 🤗
haziranin25i 582 beta
Hatusss kiloyla çok ilgili bi durum değil. Kilolu değildim ama benim de ilk 2 muayenede bebek görünmedi. Vajinal bakıldığında göründü. Geç döllenme olduğu İçin böle bi sorun olmuş sonradan anladım. O yüzden hiç moralini bozma. Vajinal ultrasonda da bi sakınca olduğunu düşünmüyorum. Hiç vajinal ultrason ile kontrol edilip bu yüzden düşük yapan duymadım doğrusu o yüzden İçin rahat olsun bence ☺️
Hatusss canım ilk zamanda bende de net gorememıstı Altan muayene etti hıc bir sekile kanama olmadı suanda 21 haftamdayım ınslh sende de yasanmaz🙏🐰