Zıbın, lohusa sabahlığı,ağız bezi, müslin örtü ve oyuncaklı pusetten aldım. Şoktaki reflü yatağını almıştım. 😊🧿

Mama sandalyesi bebek yastığı zıbın iki takım pijama altı iki takim battaniye bebek askısı biberon emzik kendime de lohusa takımı

Battaniye, müslin panço, yastık, ledli top ışık, askı

ruyam51 hiç gitmedim sabah bir yandan kayınvalidem aradı kızım sen çıkma istediğin varsa alim diye bi taraftan annem 😀
    annem müslin patik çorap almış
    babynest falanda varmış ama ben a101 e gelecek olan küvet seti ve babynesti daha çok beğendim ordan alacak kayınvalidem haftaya 😀

Ana kucağı zıbın ve patikk 😅😅 anakucagini ben alamadim istanbuldayim kayinvalidem yetismis samsundan o aldı zaten üründen bi tane gelmis heryere

muslin örtü,anne yanı,welsoft patik,2 triko patik,bebek çorabı,yelek,ikili alt pijama, battaniye ,body 😁Bı patikle çorap alacaktım kendimi kaybettim

ruyam51 sabah uykumu bölüp gidemedim. Onda gittim gittiğimde. Talan etmişlerdi. Hiçbir şey almadım onun yerine kendime anıt cümbür alıp geldim 🙊🤤😁😁😁😁

Kalmadi diye gitmemezlik yapmayın kizlar pahalli urunler disinda diger ürünleri bittikce yenisini koyuyorlar gidip bi bakin herşeye

seday93 aha talancılardan biri daha 😁 şaka tabi ki hayırlı olsun 🥰