Kbr-Akkn Zıbın, lohusa sabahlığı,ağız bezi, müslin örtü ve oyuncaklı pusetten aldım. Şoktaki reflü yatağını almıştım. 😊🧿
Paramedik Mama sandalyesi bebek yastığı zıbın iki takım pijama altı iki takim battaniye bebek askısı biberon emzik kendime de lohusa takımı
MiniKaya ruyam51 hiç gitmedim sabah bir yandan kayınvalidem aradı kızım sen çıkma istediğin varsa alim diye bi taraftan annem 😀 annem müslin patik çorap almış babynest falanda varmış ama ben a101 e gelecek olan küvet seti ve babynesti daha çok beğendim ordan alacak kayınvalidem haftaya 😀
sinber MiniKaya 101 e dün geldi ben aldım kova maşraba vs çok güzel bebek ürünleri bu hafta 101 de havlu da aldım
Ghkj MiniKaya ne kaynanaymiş be bnimki ilk defa babaanne olck getirdigim bebek esyalarini elestirmekten baska bisey yapmadi ustune diyor bnim gibi kaynanayi zor bulrsn
Burcuclk mucizemucize17 şanslıymışsın çok gzl şeyler almışsın hayırlı olsun güle güle kullanın inş 5 haftalık hamile olduğum için pek bişi almadım ben 🙃
mucizemucize17 Burcuclk erken senin icin tabi ohoo ozamana cook gelir sende istediğini alırsın insallah😀
Nhl_gndm Ana kucağı zıbın ve patikk 😅😅 anakucagini ben alamadim istanbuldayim kayinvalidem yetismis samsundan o aldı zaten üründen bi tane gelmis heryere
ikizminikler ruyam51 ay iyiki gidp beklememişim valla herşey duruyordu 10da gittiğimde küvette olmayıversin
Ght muslin örtü,anne yanı,welsoft patik,2 triko patik,bebek çorabı,yelek,ikili alt pijama, battaniye ,body 😁Bı patikle çorap alacaktım kendimi kaybettim
hulya1406 Zeyzey14 çok güzel müslinler aynı dışarda satılanlardan farksızdı.kasiyer bile millet geldik diye bir sürü aldı kasadan geçirttirdi ☺️ 70 TL ödedi kendisi düşünün ☺️☺️
Anne2_ Zeyzey14 ben beğenmedim hiç çok inceydi ondan oğluma almıştım bi yıkamada küçülüyor ve çok sert oluyor e bebekten 30₺ ye almıştım iki katı büyüktü ve ne kadar yıkarsan yıka ne küçüldü nede sertleşti resim atabilseydim ikisininde resmini atacaktım
E-v-A101 ruyam51 sabah uykumu bölüp gidemedim. Onda gittim gittiğimde. Talan etmişlerdi. Hiçbir şey almadım onun yerine kendime anıt cümbür alıp geldim 🙊🤤😁😁😁😁
Nhl_gndm Kalmadi diye gitmemezlik yapmayın kizlar pahalli urunler disinda diger ürünleri bittikce yenisini koyuyorlar gidip bi bakin herşeye
sssonsuz mucizemucize17 güle güle kullanın insallah hayırlı olsun bende gitmek istiyordum ama hiç gözüm yemiyor yerimden kalkmayı valla